- 1 Nisan 2021
- 17
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Birsen Gelmedin
-
Büyük ihtimal vardır. Ama istediğin bir şey miydi anlayamadım olumsuz soru sormuşsun.Adetime bir gün kala idrar testleri yapmaya başladım ve hepsi de bu sekilde silik çıktı. Ne yapmam gerek sizce ? Gebelik var mıdırr? Testi bu şekilde çıkıp gebelik olmayan var mıdırr ?Eki Görüntüle 2814900
Hayır tam aksine 2 yildir evliyim cok istiyodum. Sadece korku var ya yoksa diye..Büyük ihtimal vardır. Ama istediğin bir şey miydi anlayamadım olumsuz soru sormuşsun.
Ayy insaAllahh vardırcnm büyük ihtimal hamilesin, sağlık ocağına gidip beta hcg baktirirsan emin olursun
Ayy insaAllahh vardırcnm büyük ihtimal hamilesin, sağlık ocağına gidip beta hcg baktirirsan emin olursun
Canım var gibi kesinleştir dr gidipHayır tam aksine 2 yildir evliyim cok istiyodum. Sadece korku var ya yoksa diye..
Kan verdim bu gün ama sonuç yarın çıkacakmış. Testlerin yanıltma ihtimali var mıdır ya yoksaCanım var gibi kesinleştir dr gidip
Hayır beta hcg normalin üstünde, kimyasal gebelik olabiliyor erken testlerde, beta hcg baktırarak anlayabilirsin, sağlıkla kucağına al ins cnmAyy insaAllahh vardırkarnım cok agrıyo sancım var. O yüzden emin olamıyorum da testlerin 3 ü de yanıltmş olamaz demi
Sag ol canım teşekkür ederim insaAllah saglıklı bi gebeliktirHayır beta hcg normalin üstünde, kimyasal gebelik olabiliyor erken testlerde, beta hcg baktırarak anlayabilirsin, sağlıkla kucağına al ins cnm
Insallah cnm darısı hepimizeSag ol canım teşekkür ederim insaAllah saglıklı bi gebeliktir
Tebrik ederim Allah gönlünüze göre versinAdetime bir gün kala idrar testleri yapmaya başladım ve hepsi de bu sekilde silik çıktı. Ne yapmam gerek sizce ? Gebelik var mıdırr? Testi bu şekilde çıkıp gebelik olmayan var mıdırr ?Eki Görüntüle 2814900
Allah razı olsun canım benim.. çok heyecanlıyım emin olamıyorum çok ağrım da varTebrik ederim Allah gönlünüze göre versin
Benim ikinci hamilegimle aynı testler.senin gibi çok ağrım vardı.bende emin olamadım doktora gittim kan geç çıkıyor diye ultrason ile de baktırdım çok küçüktü.insallah sağlıkla bebeğini kucağına alirsin canım.Allah razı olsun canım benim.. çok heyecanlıyım emin olamıyorum çok ağrım da var
Benim ikinci hamilegimle aynı testler.senin gibi çok ağrım vardı.bende emin olamadım doktora gittim kan geç çıkıyor diye ultrason ile de baktırdım çok küçüktü.insallah sağlıkla bebeğini kucağına alirsin canım.
Ben ikinci bebeğimde kürtaj olmak
Aradan çok zaman geçti canım degerleri bilemicem.Kan degerin nasıl çıkmıştı canım ? Bide kac gün sonra ultrasonla baktılar
Anladım canım insaAllah sağlıklı olurAradan çok zaman geçti canım degerleri bilemicem.
Ben acile gittim ağrım var diye doktorum vardı hemen baktı ultrsonla.hastaligim 1-2gun gecikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?