N'olur yardım edinnnnn... =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnnzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnnzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
127
2
46
İstanbul
kızlar merhaba, konuyu doğru yerde mi açtım hiç bilmiyorum =(
kızlar benim 18 şubatta adet görmem gerekiyordu ancak şu ana kadar hala olmadım, bugün 4.gün ve Tarlusal içiyorum, 2 gündür de civanperçemi çayı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere ... Şu an biraz sancım var gibi ben gebe kalmaktan çok korkuyorum. Gebelik testi yaptım predictor marka negatif çıktı , 2 kere ultrasona girdim gebelik olsa doktorlar görürdü değil mi ????? Doktorlara gebelikten şüpheleniyorum diyemedim yaşım 23 nişanlıyım =( Doktor ultrason muayenesi sırasında polikistik over var dedi; ama ben ilk defa bu kadar uzun adet gecikmesi yaşadım 11 gün oldu... Sizce beta hcg testi yaptırmalı mıyım ????? Bu arada 18 şubata kadr tüm adet belirtilerim vardı hatta böyle kahverengimsi akıntıda geldi adetten önce arada geliyor , 2 gün fln geldi ama olamadım :(((((

Olsaydi kese gorunurdu diye tahmin ediyorum ama gec döllenme ihtimali de var
Bizim buradan bisey dememiZ hicbisey ifade etmez git bi beta hcg testi yaptir belkide hamilesindir bilemeyiz
Oyle bi durum varsa da ne yapacagina karar verirsin
Ama lutfen yapmayın biyle seyler nokur ya sevismeyi biliyorsaniz korunmayi da becerin artik .
Insan hayati kutsaldir

peki beta hcg yi direkt herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilirim değil mi doktor muayenesi olmadan =(((( Ya olsa ultrasonda belli olmaz mıydı =(

Olsaydi kese gorunurdu diye tahmin ediyorum ama gec döllenme ihtimali de var
Bizim buradan bisey dememiZ hicbisey ifade etmez git bi beta hcg testi yaptir belkide hamilesindir bilemeyiz
Oyle bi durum varsa da ne yapacagina karar verirsin
Ama lutfen yapmayın biyle seyler nokur ya sevismeyi biliyorsaniz korunmayi da becerin artik .
Insan hayati kutsaldir

Ya çok haklısın zaten öyle pişmanım ki aklımdan neler geçiyor yaşadığım zulüm bin beter =(((

kızlar benim 18 şubatta adet görmem gerekiyordu ancak şu ana kadar hala olmadım, bugün 4.gün ve Tarlusal içiyorum, 2 gündür de civanperçemi çayı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere ... Şu an biraz sancım var gibi ben gebe kalmaktan çok korkuyorum. Gebelik testi yaptım predictor marka negatif çıktı , 2 kere ultrasona girdim gebelik olsa doktorlar görürdü değil mi ????? Doktorlara gebelikten şüpheleniyorum diyemedim yaşım 23 nişanlıyım =( Doktor ultrason muayenesi sırasında polikistik over var dedi; ama ben ilk defa bu kadar uzun adet gecikmesi yaşadım 11 gün oldu... Sizce beta hcg testi yaptırmalı mıyım ????? Bu arada 18 şubata kadr tüm adet belirtilerim vardı hatta böyle kahverengimsi akıntıda geldi adetten önce arada geliyor , 2 gün fln geldi ama olamadım :(((((

cıvan percemı ı 20 ıle 28 gun ıcıcenkı 29 gun adet olucan daha etkılı olur aklında olsun
ama sen gene tüket doğal soktorüurucu nede olsa :)

tarlusal gelınce sabah ole aksam ıc korkma
once kahverengı akıntı gelır zaten ıılac bıtımı uc gun sonra adetın olabılır

polıstık over varsa muhakkak adetlerın duzensız olucak adet duzensızlıgı ıcın cıvan percemı macunu al oldumu

hamıle oldugunu sanmıyorum ben,ultrasanda malesef cıkmıyor kan lazım yada ıdrar ama nen genede sanmıyorm benım polıstık var 35 de bır oluyorum
dogum kontrol hapı kullan bundan sonra

pıyasadakı en dogal hap yasmın ,yaz 24
clarista

Son düzenleme:
Son defa hamilelik testi yap, ve o'da negatif çikarsa o zaman gerçekten hamile degilsindir. Yani illahi kan çektirmen gerekmez.
Ayrica doktor bence birsey derdi ultrason sirasinda.

Bence adetin geç kalmasi biraz stress yaptiktan dolayi oluyor. Ve artik hapi kullanmaya basla, böyle korkulari yasama :)

11 gün gecikmen olduysa, ve bu idrar testini de, ultrasonu da şu aralar yaptırdıysan hamile değilsindir.. Olsan çıkardı. Kesen bile görünürdü yani. Tabi bir de geç döllenme diye bir durum var :44: Bu söylediklerim normal yumurtlama zamanında olduysa..
Geç döllenme olduysa hamile de olabilirsin ama bunu en iyi kan tahliliyle anlarsın.. Belki bhcg değerin kesenin görüneceği kadar yükselmemiştir fakat gebeliğin başlamıştır.. Birçok ihtimal var. Yarın bi kan tahlili yaptır hemen..

peki beta hcg yi direkt herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilirim değil mi doktor muayenesi olmadan =(((( Ya olsa ultrasonda belli olmaz mıydı =(

ultrasonda beta değerin çok arttığında kesen görünür sadece.
bu da sende döllenmenin ne zaman olduğuna bağlı.
aile hekimliğinde yaptırabilirsin.

cıvan percemı ı 20 ıle 28 gun ıcıcenkı 29 gun adet olucan daha etkılı olur aklında olsun
ama sen gene tüket doğal soktorüurucu nede olsa :)

tarlusal gelınce sabah ole aksam ıc korkma
once kahverengı akıntı gelır zaten ıılac bıtımı uc gun sonra adetın olabılır

polıstık over varsa muhakkak adetlerın duzensız olucak adet duzensızlıgı ıcın cıvan percemı macunu al oldumu

hamıle oldugunu sanmıyorum ben,ultrasanda malesef cıkmıyor kan lazım yada ıdrar ama nen genede sanmıyorm benım polıstık var 35 de bır oluyorum
dogum kontrol hapı kullan bundan sonra

İdrar testini kendim evde yaptım negatif çıktı 2 kere yaptım biri predictor diğeri de predictor early idi adetimden 10 gün geçmişti ilişkinin üzerinden de toplamda 3 hafta geçmişti olsa çıkardı herhalde =( Ben bugüne kadar en fazla bir hafta önce yada sonra oluyordum gayet düzenli idi doktor polikistik over dediğinde çok aşırdım hatta =( İlaı bitir 10 gün içinde gelir dedi. Eğer artık hep düzensiz olursa gel bünyene uygun bir doğum kontrol hapı yazalm dedi :(( pazartesi gideceğim artık hastaneye beta hcg için :((((

Gebelik testini özel tahlil laboratuvarlarında sgk na falan işletmeden istediğin gibi yaptırabilirsin. Doktordan mı çekindin, kayıtlara düşmesinden mi korktun bilmiyorum. Ama bu dediğim ikisi için de çözüm heralde :)

Pkoluysan gecikme ondandır. Civanperçemine devam et canım. Özellikle aç karnına iç. Sabah kalkınca ve gece yatmadan falan. Ben böyle durumlarda günde 3 tane aç karına içiyorum.

Ha bu arada, hamile kalmak da o kadar da kolay birşey değil aslında :/ Yani bir kerelik ihmaliniz olduysa hamile kalma olasılığınız oldukça azdır, bir de pko varmış heralde.. O kadar çabuk hamile kalınabilse, bebek özlemiyle yanan bütün arkadaşlarım hamile olurdu :/

sımdıkı testler guvenlı bıde p.over var bole hıssetmen normal dedım gbı korunun artık
ılac bıtırın adet olursunuz cıvan percemını sakın ola ıkı bardakdan fazla ıcmeyın!

11 gün gecikmen olduysa, ve bu idrar testini de, ultrasonu da şu aralar yaptırdıysan hamile değilsindir.. Olsan çıkardı. Kesen bile görünürdü yani. Tabi bir de geç döllenme diye bir durum var :44: Bu söylediklerim normal yumurtlama zamanında olduysa..
Geç döllenme olduysa hamile de olabilirsin ama bunu en iyi kan tahliliyle anlarsın.. Belki bhcg değerin kesenin görüneceği kadar yükselmemiştir fakat gebeliğin başlamıştır.. Birçok ihtimal var. Yarın bi kan tahlili yaptır hemen..

ultrasonu da idrar testini de cuma günü yaptırdım=( hatta iki ayrı doktora gidip ultrason ile baktırdım =( sadece polikistik over var dedi ilacı iç yumurtalar çatlıyacak dedi, hatta kıllanma, sivilcelenme gb şeyler hiç mi olmadı bugüne kdr da gelmedin diye kızdı erkek olan doktor . Devlette kan testinin sonucu ertesi gün çıkıyor diyorlar, özeller de öyle mi ?

Ha bu arada, hamile kalmak da o kadar da kolay birşey değil aslında :/ Yani bir kerelik ihmaliniz olduysa hamile kalma olasılığınız oldukça azdır, bir de pko varmış heralde.. O kadar çabuk hamile kalınabilse, bebek özlemiyle yanan bütün arkadaşlarım hamile olurdu :/

evet canım onlar filmlerde oluyormuş yaşayınca anlıyor insan :31:
ya da bize diğer çalışmaları göstermiyolar :9:

Gebelik testini özel tahlil laboratuvarlarında sgk na falan işletmeden istediğin gibi yaptırabilirsin. Doktordan mı çekindin, kayıtlara düşmesinden mi korktun bilmiyorum. Ama bu dediğim ikisi için de çözüm heralde :)

Pkoluysan gecikme ondandır. Civanperçemine devam et canım. Özellikle aç karnına iç. Sabah kalkınca ve gece yatmadan falan. Ben böyle durumlarda günde 3 tane aç karına içiyorum.

evet kayıtlara geçmesinden korktum ama şansıma sgk da sorun çıktı işten ayrıldığım ve bildirmediğim için. Civan perçemiyle ilaca devam edeceğim ama aklımdan şu korkuyu atamıyorum ağlamaktan helak oldum, vicdan azabından da =(

$image.webp

dogum kontrol hapı bende cok sıvılce yaptı bu ay anlamadım ama sana tavsıyem macun kullan adet bıtıp 20. ve 28.gunler arası sabah aksam tok bir şeker kasıgı bıtkı cayı cıvan percemıyle takvıye et

sımdıye kadarı bosver duzensız olabılır yni korkma demiş doktor :)))

patnerınız korunsun yani

zaten lekelenmen baslamıs ben hamıle oldugunu sanmıyorm ılacı bıtır bak gorursun ınsallah

Son düzenleme:

Ya evet biliyorum çevremde arkadaşlarım da baya uğraşıyorlar falan ama işte insan bu bir kere şüphe düşünce :( Birde adet düzensizliğim olmadığı için tüm belirtiler varken gelmeyince aklıma başka bir şey gelmedi =( Üzüntümden 3 kilo verdim =(

evet kayıtlara geçmesinden korktum ama şansıma sgk da sorun çıktı işten ayrıldığım ve bildirmediğim için. Civan perçemiyle ilaca devam edeceğim ama aklımdan şu korkuyu atamıyorum ağlamaktan helak oldum, vicdan azabından da =(

Yok canım yok arkadaşların da dediği gibi hamile kalmak o kadar kolay değil. Test de negatif çıkmış işte. Ağlama boşuna artık.. Sen böyle stres yaptıkça gecikicek. Doğum kontrol hapı kullan bundan sonra, adetini de düzenler rahat edersin..

ultrasonu da idrar testini de cuma günü yaptırdım=( hatta iki ayrı doktora gidip ultrason ile baktırdım =( sadece polikistik over var dedi ilacı iç yumurtalar çatlıyacak dedi, hatta kıllanma, sivilcelenme gb şeyler hiç mi olmadı bugüne kdr da gelmedin diye kızdı erkek olan doktor . Devlette kan testinin sonucu ertesi gün çıkıyor diyorlar, özeller de öyle mi ?

Hayır, devlette 1 saatte özelde 45 dakikada almıştım sonucumu :)

Aynen :9: Neyse ki ben o çok bekleyenler kısmına girmedim ama filmlerdeki gibi de ilk geceden olmadı yani, yıllarca kandırıldık :9:

Back
X