nolur yardım :( içinden çıkamıyorum!

lipstickkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
259
16
118
İstanbul
Kızlar biz yüzük takıcaz ama benimki altın erkeğe mekruh olduğundan altın yüzük takmayacak.ama ben beyaz altın ve sarı altın karışık yüzükleri beğeniyorum kendim için.onunki çelik olursa benim beğendiğim modellerle hiç alakası olmayacak.e ikimizin yüzükleri uyumlu olmasa da olmaz.erkek için sarı beyaz karışık altın olmayan yüzük yok mu

canım gumus yuzuk kullansın nısanlın...eşimle aynı model altın alyans almıstık sonradan esım aynı model gumusle degıstırdı,su an gumus kullanıyor ve gumuslerde altının aynısı bulunabılıyor yanı altın alyans modellerının gumusunu yapmıslar,seçkin gümüşçülerde bulabılırsıniz.

bızdde takım aldık şimdi ikimizde gumus kullanıyor sımdıkı takımlarımızda değişik ama ıkımızınkıde aynı yanı bence onlar ilerde sana elınde para olur sen aldır sonradan sıkısınca bozdurmak için elinde olsun altın altındır

kızlar çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için.en iyisi ona gümüş bana altın almak olucak.bayramın son günü de olsa iyi bayramlar hepinize :)

benim bi arkadaşım nişanlandı
kendisi dinine çok bağlı bi insandır baya bi araştırmış din alimlerine filan çok sormuş
altın takılabileceğini öğrenmiş
şimdi kendi nişanlısının da altın alyansı var

erkek altın takmaması gerekiyor haklısın. ama artık gümüş veya çelik alyans. benim bir arkadaşımda internetten sipariş vermişti hem istediğine göre hemde çok uygun fiyata yaptırmıştı. aslında gümüş olması maliyetleri de düşürüyor. beyaz altın alana kadar hem daha düşük fiyat. arkadaşımın satın aldığı yer kendileri imalatta yapabiliyorlarmış, özel bir figür, logo, aranızda özel bir işaret varsa bunu yüzüğe işleyebiliyorlarmış.

arkadaşım düğün alyansına birbirlerinin baş harflerini kabartma olarak yüzüğün üzerine yazdırmıştı çok farklı ve şık olmuştu..hem alyans biraz geniş olduğu için erkeğin kullanmasında da sorun olmuyor görünümü güzel duruyor..
inşallah gönlüne göre bulursun. sitenin adını yazıyorum ( gumusdepo.com ) bir bak ve bir mail atıp fiyat iste bence
Allah Tamamına erdirsin.. ömür boyu mutluluk

kendi zevkime göre yorum yapıyorum ama ben de gümüş alyans kullanıyorum..sade ve zarif bişey bulursan kaçırmadan al derim..
hayırlı olsun :))

yaa altın takar tabi benim nişanlımda tajıo hem sarı hem beyazlı ama sarı altın tabi içi filn komple..aynı takıyrz sade ve şık ben severk aldım foto yüklemesini bilmyrm kuyumcudn aldım..

ben anlamıyorum erkek niye altın takmıyor, yani böyle aslı olmayan bişeye niye inanılıyo ki, ne kadar büyütülüyor böyle şeyler. alttarafı yüzük ya.

Bende öyle bir şey duydum ama ne biliyim biraz düşündürücü söylentimi doğrumu çözemedim....

gümüş kullnsn bende eşmle aynı aldım snra gümüşe degiştrdi sen bastan gümüş al snra degiştiriyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…