nolur yardım:(

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
643
İstanbul
kızlar adetime 4 gün var ama gebe olabilirim diye düşünüyodum ağır kaldırdım şimdi mide bulantısı ve kasığımın ortasında ağrı var aklım çok karışıkk

Canım hamile olma ihtimalin varsa dikkatli olmalısın, kendini fazla zorlama bu aralar. Adet gününe kadar sabret, zaten 4 gün kalmış. Günün gelince eczaneden test alıp yaparsın, hamileysen muhtemelen çıkar :34: İnşallah çift çizgiyi görürsün :31:

Canım hamile olma ihtimalin varsa dikkatli olmalısın, kendini fazla zorlama bu aralar. Adet gününe kadar sabret, zaten 4 gün kalmış. Günün gelince eczaneden test alıp yaparsın, hamileysen muhtemelen çıkar :34: İnşallah çift çizgiyi görürsün :31:

ayy canım inş.ya düşük olur diye korkuyorum ya :(

kızlar adetime 4 gün var ama gebe olabilirim diye düşünüyodum ağır kaldırdım şimdi mide bulantısı ve kasığımın ortasında ağrı var aklım çok karışıkk

canım biz hep böle telaş yapıyoruz tecrübesiz olunca :) eskiden insanlar tarlada çalışırken doğururmuş biz ufak şeylerden hemen etkileniyoruz işte psikolojik olmalı. çünkü bende senin gibiyim :) sen yinede çok çok dikkat kendine hiç anlamadığımız bişey bebeğimize kaybetmemize neden olabilir :(

bı arkadasım 9 aylıkken merdıvenlerden dustu cocougunu tutmak için cok sukurkı suan dogum oldu kızı saglıklı hıc bır sorunuda olmadı RABBIM YETERKI OL DESIN SIKINTI YAPMA içini ferah tut ve dikkatli ol herseye karsı...

Ben adet tarihine 2 gün kala yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm testimde :) Tabiki eğer gebelik ihtimalin varsa kesinlikle ağır kaldırmamalısın. Gerçi diyene bak ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra bir kez mecbur kaldırmak zorunda kaldım. Ama Rabbimin dediği olur. Rabbim can verdiyse yaşatacaksa kim ne derse ne yaparsa yapsın hiç bişeycik olmaz

Back
X