nolur yardim ! ! !

derser2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
11
1
3
Malatya
olmamasi greken birseydi ama oldu bir kere. bunun posmanligi bir yana ozellikle evli okurlara birsey sormak istiyorum. iliskiye girince erkek organini, vajinanin icinde oldugunu hissedebiliyor muyuz? bunu soruyorum cunku malesef nisanlimla nefsimize yenik dustuk ve fazla ileri gitmemek sartiyla birlikte olduk. normalde icine girmedi ama ben bir damla kan gordum. fakat o gun adetimin de son gunuydu acaba ondan dolayi mi grldi o kan bilemiyorum. hrm ben bir aci bir sızı hissetmedm . yoksa diyorm ben farkina varmadim da ucu girmis midir . cunku nisanlim da hic tecrube sahibi degil ve o da o an icin bisey farketmemis. ay ne bilim ya kafam karmakarisik. nolur yardim. 1 yildir bu sorunu tartisiyotuz. biz istiyotuz ki ilk gecemize kalmis olsn orasi.

ikinizde hissetmediyseniz bişi olmamıştır..emin olmak için jinekoloğa gidebilirsin..bide adet kanı son gün koyu renk olur benim bildiğim..şayet zar yırtılmasından korkuyosan onda taze açık renkli kan gelir..(çok açık oldu, kusura bakmayın hanımlar)

O kadar korkuyorsaniz neden yapıyorsunuz anlamıyorum ki
Madem ilk geceye kalmalı ne diye riske girdiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetin son günleri kan bulanik olur genelde hani kahverengi gibi, eger sizin gördügnüz kirmizi renkli kandiysa, tam girmemis olsa bile kizligniz zedelenmis olabilir

soruna yardimci olamicam, bi kadin doktoruna gidip emin olabilirsin herseyden.. sizi kinamiyorum ve yargilamakda bana düsmez ama böyle korkular yasayacaksaniz niye bunlari yapiyorsunuz? ilerde pisman olacaginiz seyleri yapmayin cok üzülürsünüz. herseyi zamaninda olmasi gerektigi gibi yasamak en güzeli. bazi seyleri yapmadan önce düsünün pisman olcaksanizda yapmayin..

fazla ileri gitmemek derken? haberiniz yok ki gitmiş misiniz, gitmemiş misiniz? son 1 yıldır bunu tartışacağınıza 1 saat ayırıp doktora gideydiniz iyiydi, biz buradan nasıl bilelim sevgili üye?

yorum atan herkese tsekkur. ama sunu soylemeliym ki bazilarina hayatta kimseyi kinamamak lazim. bazilarinin yotumu cok yol gosterici olmus ozellikle umitli rumuzlu bayaninki. sana ayriyetten tesekkur ediyorum. . kadin dogum doktotuna gitmeme gerek yok oyleyse

Madem ilk geceye ozel olmasini istiyordunuz bi ucu girince ni buyusu bozuldu saniyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

enteresan

Muhtemelen adetinizin son gününde olduğunuz için gelmiştir kan. Kafanıza takıp da üzmeyin kendinizi. Hepimiz insanız, bu hayatta büyük konuşmamak, kimseyi yargılamamak lazım.

Ayrıca nişanlıymışsınız zaten, dert etmeyin bu kadar

istiyotuz ki ilk gecemize kalmis olsn orasi.

şöyle bir cümleyi bir kadın yazabilirmi yahu,

fazla ileri gitmemek derken? haberiniz yok ki gitmiş misiniz, gitmemiş misiniz? son 1 yıldır bunu tartışacağınıza 1 saat ayırıp doktora gideydiniz iyiydi, biz buradan nasıl bilelim sevgili üye?

Bilmeden berketimi gitmiş konu sahibininde yoksa nasıl oldu anlamadım bianda oluverdi diyorlar ya biz bilmiyoruz bu iş nasıl oluyor
Ayrıca konu sahibi siz zaten olayı aşmışsınız bi damla kan o gece görseniz ne olur görmeseniz ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…