Zeymes Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 198 93 28 33 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #221 Unicoornn .!.: Tamam canım inşallh öyledir benimde yoruldum artık çünkü Genişletmek için tıkla... Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤
Unicoornn .!.: Tamam canım inşallh öyledir benimde yoruldum artık çünkü Genişletmek için tıkla... Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤
Hurremmsultann Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 4.351 2.799 83 29 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #222 Zeymes .!.: Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤ Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallh allh büyük
Zeymes .!.: Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤ Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallh allh büyük
Hurremmsultann Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 4.351 2.799 83 29 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #223 Zeymes .!.: Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤ Genişletmek için tıkla... Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Zeymes .!.: Kötüye yorma canim bebeğin seninledir insallah ❤ Genişletmek için tıkla... Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Zeymes Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 198 93 28 33 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #224 Unicoornn .!.: Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız Genişletmek için tıkla... Guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptir ama belki hiç gerek kalmaz igneye
Unicoornn .!.: Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız Genişletmek için tıkla... Guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptir ama belki hiç gerek kalmaz igneye
Hurremmsultann Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 4.351 2.799 83 29 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #225 Zeymes .!.: Guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptir ama belki hiç gerek kalmaz igneye Genişletmek için tıkla... 14 gün sonra yaparım artık net belli olur
Zeymes .!.: Guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptir ama belki hiç gerek kalmaz igneye Genişletmek için tıkla... 14 gün sonra yaparım artık net belli olur
Zeymes Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 198 93 28 33 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #226 Unicoornn .!.: 14 gün sonra yaparım artık net belli olur Genişletmek için tıkla... Insallah canim ❤
M Minikbirmucizemeselesi Why Not!! Kayıtlı Üye 4 Nisan 2019 5.912 6.337 198 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #227 Deryagnay .!.: olur nasıl istiyorsan ama çok geçirme vakti. yakı bandı yapıştığı yeri çok ısıtan bişiy ben ikinci günün akşamı çıkarttım. ama yardım al tek çıkaramazsın. ısı kayboluyor iki güne. inşallah rabbim nasip eder Genişletmek için tıkla... Yakı yapistirdiginiz günlerde akıntı yi arttırıyor mu
Deryagnay .!.: olur nasıl istiyorsan ama çok geçirme vakti. yakı bandı yapıştığı yeri çok ısıtan bişiy ben ikinci günün akşamı çıkarttım. ama yardım al tek çıkaramazsın. ısı kayboluyor iki güne. inşallah rabbim nasip eder Genişletmek için tıkla... Yakı yapistirdiginiz günlerde akıntı yi arttırıyor mu
D Deryagnay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Ocak 2020 497 458 103 32 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagnay #228 Minikbirmucizemeselesi .!.: Yakı yapistirdiginiz günlerde akıntı yi arttırıyor mu Genişletmek için tıkla... Valla hiç hatırlamıyorum canım.
Minikbirmucizemeselesi .!.: Yakı yapistirdiginiz günlerde akıntı yi arttırıyor mu Genişletmek için tıkla... Valla hiç hatırlamıyorum canım.