Nolur yardımcı oluunn:((

Cicimimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
17
0
1
30
Bayanlar ben şuan 28 haftalık hamileyim ve biraz önce hastaneden geldim doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi bebekle alakalı bi problem yok ama bende genitaal siğil denen bişey çıkmış ve bu normal doğuma engel oluyormuş ve normal doğumda diretirsemm bebeğime de geçeceğini söyledi çok üzüldüm bebeğim şuan normal doğuma hazırlıyor kendisini kafası aşağıda ve herhangi bir sorun yok ama sezaryen olmak zorundayım :((( böyle bişey başına gelen var mı lütfen bana yardımcı olun :((

canım herşeyi normal gidip normal doğum diye doğumhaneye girip sezeryan olan o kadar çok insan varki
hiç üzülme ve dua et
bebeğin sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil
bende normal doğum istiyorum herşeyim normal gidiyor bebeğimin başı doğum kanalında
doktorum herşeyin normal seyrettiğini ve normal doğum yapabileceğimi söylüyor
ama hala çatı muayenesi olmadım
belkide çatım müsait değil ve sezeryan olacağım

önemli olan doğum şekli değil bebeğin sağlıklı olması

cimcimesultan cimcimesultan a katiliyorum canim gecenlerde de boyle bi konuya denk gelmistim dogum esnasinda yakiyorlarmis eger ayni seyse tabi emin degilim.
uzulme ve dua et yeter ki saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun kismetine ne denk duserse artik

canım herşeyi normal gidip normal doğum diye doğumhaneye girip sezeryan olan o kadar çok insan varki
hiç üzülme ve dua et
bebeğin sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil
bende normal doğum istiyorum herşeyim normal gidiyor bebeğimin başı doğum kanalında
doktorum herşeyin normal seyrettiğini ve normal doğum yapabileceğimi söylüyor
ama hala çatı muayenesi olmadım
belkide çatım müsait değil ve sezeryan olacağım

önemli olan doğum şekli değil bebeğin sağlıklı olması

Elbette ki bebeğimin sağlığı herşeyden önemli Allah cümlemizin yardımcısı olsun benim korkulu rüyamdı sezaryen doğum o yüzden üzülüyorum ve herşey güzel giderken böyle bir sorun çıkması yıktı beni :( umarım senin normal olur herşeyin yolunda gider inşAllah

Bayanlar ben şuan 28 haftalık hamileyim ve biraz önce hastaneden geldim doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi bebekle alakalı bi problem yok ama bende genitaal siğil denen bişey çıkmış ve bu normal doğuma engel oluyormuş ve normal doğumda diretirsemm bebeğime de geçeceğini söyledi çok üzüldüm bebeğim şuan normal doğuma hazırlıyor kendisini kafası aşağıda ve herhangi bir sorun yok ama sezaryen olmak zorundayım :KK43:(( böyle bişey başına gelen var mı lütfen bana yardımcı olun :KK43:(
arkadas ılacı yokmuymuss ama bebek ıyı allaha sukurr

cimcimesultan cimcimesultan a katiliyorum canim gecenlerde de boyle bi konuya denk gelmistim dogum esnasinda yakiyorlarmis eger ayni seyse tabi emin degilim.
uzulme ve dua et yeter ki saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun kismetine ne denk duserse artik

Tabiki çok haklısın bebeğin sağlığı herşeyden önemli elbette benim sadece bu doğum yöntemiyle alakalı korkularım var işte tek problem bu. Bir de yakkılma olayı doğumdan sonra olabiliyor sadece.. Çünkü bu işlem yapılırken anestezi veriliyormuş kırkımm çıktıktan sonra bu işlem uygulanacakmış

arkadas ılacı yokmuymuss ama bebek ıyı allaha sukurr

İlacı yok sadece yakılıyormuş ve vücuttan tamamen gitmiyormuş hpv virüsü yazdığınız zaman tüm bilgiler çıkıyor nette Rabbime şükürler olsun ki oğluşum gayet sağlıklı tek teselli bu benim için

bence başka bi uzmana daha görün ve onun da fikrini al derim canım.
3 farkli uzmana gorundum hepsi aynu seyden bahsetti canim Hpv denen virusmus kesinlikle sezeryan yapmalisin dedi bana cunku bende siğil cikmisti ve bunlar hem sivilce seklinde hemde et parcasi gibiydi . inanilmaz bi sekilde sivilce gibi olanlar iyilesti yani gectiler mucize gibi ama 2 bucuk ay kaldi doguma ve bu sürecte et parcasi seklinde olanlarda gecmezse sezeryana giricem .. :( Ayni zamanda bu virus kansere davetiye cikariyomus doktorum soledi moral denen de bisey kalmadi bende suan sadece bebegimi dusunuyorum :( dua ediyorum

3 farkli uzmana gorundum hepsi aynu seyden bahsetti canim Hpv denen virusmus kesinlikle sezeryan yapmalisin dedi bana cunku bende siğil cikmisti ve bunlar hem sivilce seklinde hemde et parcasi gibiydi . inanilmaz bi sekilde sivilce gibi olanlar iyilesti yani gectiler mucize gibi ama 2 bucuk ay kaldi doguma ve bu sürecte et parcasi seklinde olanlarda gecmezse sezeryana giricem .. :KK43: Ayni zamanda bu virus kansere davetiye cikariyomus doktorum soledi moral denen de bisey kalmadi bende suan sadece bebegimi dusunuyorum :KK43: dua ediyorum

moralini bozacak bir şey yok.. artık her şeyin çaresi mevcut.. hamilesin ve hep pozitif düşünmeye çalış.. normal doğum olmayacaksa bu allahın takdiri bakarsın bu senin için daha hayırlı olur böyle telkin et kendini..
benim halamda da bu virüsten çıkmıştı 17 sene önce.. o da normal doğum yapamamıştı sezaryen oldu.. ne bebekte ne kendisinde bir sıkıntı olmadı.. kilolarını da verdi gayet de iyileşti.. kızı da üniversiteye hazırlanıo tosun gibi maşallah.. rabbim sağlık versin tabi ki normal istenir ama olmazsa da bunu kendine dert etme.. önemli olan bebeğin ve senin sağlığın..

moralinisevindik
moralini bozacak bir şey yok.. artık her şeyin çaresi mevcut.. hamilesin ve hep pozitif düşünmeye çalış.. normal doğum olmayacaksa bu allahın takdiri bakarsın bu senin için daha hayırlı olur böyle telkin et kendini..
benim halamda da bu virüsten çıkmıştı 17 sene önce.. o da normal doğum yapamamıştı sezaryen oldu.. ne bebekte ne kendisinde bir sıkıntı olmadı.. kilolarını da verdi gayet de iyileşti.. kızı da üniversiteye hazırlanıo tosun gibi maşallah.. rabbim sağlık versin tabi ki normal istenir ama olmazsa da bunu kendine dert etme.. önemli olan bebeğin ve senin sağlığın..

bir şey yok.. artık her şeyin çaresi mevcut.. hamilesin ve hep pozitif düşünmeye çalış.. normal doğum olmayacaksa bu allahın takdiri bakarsın bu senin için daha hayırlı olur böyle telkin et kendini..
Evet canim benim cok haklisin Allah razi olsunbunu duyduguma cok sevindim yani teyzenin iyilesmesine.. Umarim bende iyilesirim zaten elimden dua etmekten baska bisey gelmiyo dilerim Rabbim bi cikar yol gosterir ins.. Herkes bu konuda dikkatli davranmali tum bayanlar mutlaka her yil kontrol olmaliymis ben aksattim ve o sekildeyken hamile kaldim siz oyle yapmayin arkadaslar

Evet canim benim cok haklisin Allah razi olsunbunu duyduguma cok sevindim yani teyzenin iyilesmesine.. Umarim bende iyilesirim zaten elimden dua etmekten baska bisey gelmiyo dilerim Rabbim bi cikar yol gosterir ins.. Herkes bu konuda dikkatli davranmali tum bayanlar mutlaka her yil kontrol olmaliymis ben aksattim ve o sekildeyken hamile kaldim siz oyle yapmayin arkadaslar

ben 18 yaşından itibaren her genç kızın yılda en az 1 kere, evlendikten sonra da 6 ayda 1 muhakkak kadın doğum uzmanın görünmesi gerektiğini ve gebeliğin de muhakkak doktor eşliğinde planlı gerçekleştirilmesini burda çoğu yerde yazdım durdum.. bende polikistik over vardı normalde ama 18 yaşımdan itibaren düzenli doktor kontrolü ve planlı gebelik sayesinde allahımın da izni ile hem 3 ayda gebe kaldım hem de çok şükür sorunsuz bir gebelik süreci geçiriyorum..
burda okuduklarımdan şunu çıkardım ki bebeği olmayan ya da sorun yaşayan kadınlar hep o sorun ortaya çıkınca gitmişler doktora.. halbuki düzenli gidilmiş olsa belki hiç olmayacak sorunlarla karşılaşmışlar..
doktor kontrolü ihtiyaç olduğunda gidilmesi değil düzenli olarak yaptırılması gereken bir şey.. rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ben 18 yaşından itibaren herkaldikızın yılda en az 1 kere, evlendikten sonra da 6 ayda 1 muhakkak kadın doğum uzmanın görünmesi gerektiğini ve gebeliğin de muhakkak doktor eşliğinde planlı gerçekleştirilmesini burda çoğu yerde yazdım durdum.. bende polikistik over vardı normalde ama 18 yaşımdan itibaren düzenli doktor kontrolü ve planlı gebelik sayesinde allahımın da izni ile hem 3 ayda gebe kaldım hem de çok şükür sorunsuz bir gebelik süreci geçiriyorum..
burda okuduklarımdan şunu çıkardım ki bebeği olmayan ya da sorun yaşayan kadınlar hep o sorun ortaya çıkınca gitmişler doktora.. halbuki düzenli gidilmiş olsa belki hiç olmayacak sorunlarla karşılaşmışlar..
doktor kontrolü ihtiyaç olduğunda gidilmesi değil düzenli olarak yaptırılması gereken bir şey.. rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Allah razi olsun Rabbim tum anne adaylarina yardimci olsun ins ben korunurken hamile kaldim o yuzden firsat yaratamadim kendime ve esimde bende kurtaja karsi insanlar oldugumuz icin aldirmayi dusunmedik bile . vardir bi hayir dedik simdi bi oglumuz olucak Allahinizniyle . keske bende doktor kontrolunde hamile kalabilseydim ama nasip iste . Allah bi avazda kurtarsin senide ins canim hayirli olsun

Back
X