Nolur yardımm anneler lütfen lütfen

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Bebeğim 4,5 aylık hanımlar doğduğundan beri zaten uyku problemimiz var ama bu son bir aydır hiç hiç hiç uyumuyorum. Geçen ay sadece akşamları uyku öncesi mama veriyodum bu aya kadar hiç kilo almayınca doktorumuz mamayı gündüzleridr vermemizi ve ek gıdaya başlamamızı söyledi. Yani bebeğimin karnı doyuyor gaz problemide yok ama uyku haram bize yanıma alıyorum gece ağladığında ama milyon kere uyanıyor ne yapıcam nasıl uyutucam şaşırdım. Diş çıkarma belirtiside yok

Bu aylarda cok normal ama yarım saatlık uykularında bıle sızde onunla uyuyun hemen bıraz olsundınlenırsınız ılk 6 aybende hıc uyumadım hatta annem gelırdı gozlerıme bakıp kac sat uyumadıgımı tahmın etmeye calısırdı o kadar yanı 48 saat sıfır uyku ayakta kaldıgımı bılırım ama 6 ayın sonunda boyle olmayacagını anladım.kesın bır kararlılıkla bebegımı hergun aksam 8 de yatagına yatırmaya basladım evdekı tum ısıkları kapattım evde çıt çıkmasına ızın vermedım baş ucuna uyku müziği açtım bazen ılahı actım bazen ney calan muzıklerden 1 ayda bunun savasını verdım yatırıyorum aglıyo kaldırıyorum sakınlestırıyorum sonra yenıden yenıden yenıden yenıden vee 7 aylık oldugunda duzenlı bır uykumuz vardı.
bırazda ben yapmak zorunda kaldım cunku 10 aylıkken işime geri döndum ve uykusuz gecelerdensonra calısamayacagımı bıldıgımden erken önlem aldım.

Canım uykusuzluk çok zor oğlum 13 aylık hala uykumuz yok. Biraz da çocuğun karakteri mi anlamadım ki ben. Ne yaparsam yapayım olmadı önceden düzelir diye umut ediyordum ama artık etmiyorum olmadı düzelmedi çünkü. Uyutmak için her yöntemi denedim yatır kaldır,ağlatma herşeyi denedim olmuyo saat başı bazen yarın saate bir uyanıyor malesef. Tam biraz düzelmeye başlar gibi oldu 11 aylıkken onda da hastalandı bir hafta hastane de yattık tamamen bitti herşey başa döndü.şimdş bazen sallıyorum bazen beraber yatıyoruz öyle uyuyo ama asla kesintisiz bir uyku yok. Ilk zamanlar çok kötü hissediyordum ama artık alıştım bu düzene. Allah kolaylık versin umarım düzelir canım

Ben 9 ay boyunca çektim
Üstelik çalışıyordum
Sonra kendiliğinden düzeldi
Uykuya dalana kadar kucağınızda olursa daha iyi olur, anne nefesi bile sakinleştirir bebekleri
Geçer zamanla, geçecek.

Bebeğim 4,5 aylık hanımlar doğduğundan beri zaten uyku problemimiz var ama bu son bir aydır hiç hiç hiç uyumuyorum. Geçen ay sadece akşamları uyku öncesi mama veriyodum bu aya kadar hiç kilo almayınca doktorumuz mamayı gündüzleridr vermemizi ve ek gıdaya başlamamızı söyledi. Yani bebeğimin karnı doyuyor gaz problemide yok ama uyku haram bize yanıma alıyorum gece ağladığında ama milyon kere uyanıyor ne yapıcam nasıl uyutucam şaşırdım. Diş çıkarma belirtiside yok
uzanarak emzir ve uyuduktan sonra sallanan bi besige koy uyur ben cozumu oyle bulmustum.hamak tarzi bi besik alabilirsen biraz rahatlarsin gunduzleri odadan odaya tasiyorum oturdugum yerde salliorum tv izleyerek uyuyor oyle oyle bayagi uykuya alisti yavrum.Allah kolaylik versin.

Seni.korkutmak istemem ama kizim 19 aylık hala uyumuyor .
Kan tahliline kadar yaptırdım elhamdülillah bisey çıkmadi.

Doktor, huyu bu yaşlılar nasıl.az uyur yeter o.uyku ona bu bebek de böyle dedi

Herşey denedim yok.yok. az uyku yetiyor bu küçük haylazlara.

Eskiler,çok.akıllı hayırlı.olacak küçükken böyle zorlayan diyo.umut ediyorum bende napalim.umut dünyası :)

Allah Sabırlar versin 40 ciksin.uyur dediler sonra yurusun uyur dediler dış.çıkarsın o bu yok.uyumuyor. ;)

Sevabı cok sabırlı.ol.aya çalışın her fırsatta siz.de uyuyun ki tahammulunuz bitmesin. Bu çocuk sizin bi şekilde büyüyecek onu dusunun ve her zorlandiginizda şuan hastanede kalıp o halde uykusuz olabilirim çocuğum açıdan kivranirken diyin.acayip.motive oluyo insan.şükrediyorsunuz da. Küçük oyunlar oynayıp opun koklayin bir dk öncesi bile geri gelmiyor büyüyünce bizi zaten istemeyecek yanında ihtiyacı bi denli kalmayacak ..
Tadını çıkaralım

kolik emareleri var mi?

Back
X