Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet tarihim 3 şubat.adetlerim düzenli 18 inde şubat 18 de ovulasyon testi aldım pozitif çıktı fakat ne kdar doğru bilemiyorum.adetimi 4 gün geçti bhcg 1,20 çıktı.6 gün sonra tekrar baktırdım 9,42 ..sizce şimdi bu ne dmeekkkkk ??? ayyyhhh çok istiyordumm ben bebişşş![]()
hamilesin canım stres yapma.....2 gün sonra daha iyi belli olur zaten kan testinde...
dün baktırdım fıstığım yaayarın bi daha baktırcam içimden bi ses yükselicek diyoo :) dua edin inş.isteyen herkezin nurtopusu olşunn
amin inşallah hayırlısıyla yarın içini ferahlatacak bir yükseliş görürsün![]()
günaydın canım naptın merak ettim kan tahlili verdin mi? sonuç ne zaman çıkar? veya çıktımı ? çıktıysa kaç çıktı? lütfen yazar mısın ...:44: inşallah herşey yolundadır![]()
62 çıktı ...harika :))) dualarınız size bembeyaz dönsün kızlarr herkeze tattırsın rbbim bu duyguuyu..birde şunu eklmeek istiyorum ki bugün sabah göüğslerim çok kaşındı ve ucuna dokunamadım.anladım ki hormonum ykseldiği için böyle olduyanılmadım ..