nolur yorum yapınn :((((( üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ????

merhme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
43
0
36
Diyarbakır
son adet tarihim 3 şubat.adetlerim düzenli 18 inde şubat 18 de ovulasyon testi aldım pozitif çıktı fakat ne kdar doğru bilemiyorum.adetimi 4 gün geçti bhcg 1,20 çıktı.6 gün sonra tekrar baktırdım 9,42 ..sizce şimdi bu ne dmeekkkkk ??? ayyyhhh çok istiyordumm ben bebişşş :(

son adet tarihim 3 şubat.adetlerim düzenli 18 inde şubat 18 de ovulasyon testi aldım pozitif çıktı fakat ne kdar doğru bilemiyorum.adetimi 4 gün geçti bhcg 1,20 çıktı.6 gün sonra tekrar baktırdım 9,42 ..sizce şimdi bu ne dmeekkkkk ??? ayyyhhh çok istiyordumm ben bebişşş :(

Canım sende bi gebelik var ama seni üzmek istemem kimyasal gebelikte olabilir sağlıklı bi gebelikte olabilir. Öncelikle gecikmenin 4.günün de mi 1.20 çıktı sonucun ya da 9.42 çıktığında gecikmiş miydin? Bu çok önemli. Çünkü benim dr.um adet gününde 20 ve üstüyse değer bebek sağlıklıdır altındaysa muhtemelen kimyasaldır demişti. İnş. seninki sağlıklı bi gebeliktir...

reglinin üzerinden 6 gün geçmiş ve betahcg 9.20
üzgünüm çok üzgünüm bu çok düşük bir değer
:50:
40 ve üstü olması
benim bildiğim sadece bu
ayrıca bunu bence bir doktorun değerlendirmesi daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:
2 günde bir 2 ye katlaması lazım yani sen bunu ancak aralıklarla betahcg yapıp artışları gordugunde anlarsın ve cok rahatlarsın
en son ne zaman baktırdın

dün baktırdım fıstığım yaa :( yarın bi daha baktırcam içimden bi ses yükselicek diyoo :) dua edin inş.isteyen herkezin nurtopusu olşunn

dün baktırdım fıstığım yaa :( yarın bi daha baktırcam içimden bi ses yükselicek diyoo :) dua edin inş.isteyen herkezin nurtopusu olşunn

canim INSALLAH yukselir ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

bir doktora gitmende fayda var canim adetinin uzerinden bayagi gecmesine ragmen degerin düsük gibi,INSALLAH hayirli haberler alirsin...:16:

bence kafana takma şimdiden
evet kimyasal gebelik olabilir
ama bence daha yüksek ihtimalle geç döllenme olmuş
o yüzden değerin düşük
önemli olan katlanarak devam etmesi
biraz az katlanmış gibi ama hiç belli olmaz
kan testi yaptırmaya devam ederek katlanışını kontrol edebilirsiniz
umarım sağlıklı ve sorunsuz bir gebeliktir ve devam eder

günaydın canım naptın merak ettim kan tahlili verdin mi? sonuç ne zaman çıkar? veya çıktımı ? çıktıysa kaç çıktı? lütfen yazar mısın ...:44: inşallah herşey yolundadır:nazar:

günaydın canım naptın merak ettim kan tahlili verdin mi? sonuç ne zaman çıkar? veya çıktımı ? çıktıysa kaç çıktı? lütfen yazar mısın ...:44: inşallah herşey yolundadır:nazar:

62 çıktı ...harika :))) dualarınız size bembeyaz dönsün kızlarr herkeze tattırsın rbbim bu duyguuyu..birde şunu eklmeek istiyorum ki bugün sabah göüğslerim çok kaşındı ve ucuna dokunamadım.anladım ki hormonum ykseldiği için böyle oldu ;) yanılmadım ..

Allah tamamına erdirsin .. benimde sat 4 şubat Allah şükürler olsun ki nasib etti :3:

62 çıktı ...harika :))) dualarınız size bembeyaz dönsün kızlarr herkeze tattırsın rbbim bu duyguuyu..birde şunu eklmeek istiyorum ki bugün sabah göüğslerim çok kaşındı ve ucuna dokunamadım.anladım ki hormonum ykseldiği için böyle oldu ;) yanılmadım ..

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin inşallah.hepimizinkini.dikkat et kendine.:46::46::46:

Back
X