nolur yorum yapınn :((((( üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ????

62 çıktıktan 2 gün sonrada 165 çıkktı ? iyimi?

hayırlı olsun bebegın hızlıca buyuyor.
bu sıralar ıyı beslen derım..
ozellıkle sut ve yogurtu her ogun mutlaka tuket
ozellıkle sut en az 3 bardak!

hayırlı olsun bebegın hızlıca buyuyor.
bu sıralar ıyı beslen derım..
ozellıkle sut ve yogurtu her ogun mutlaka tuket
ozellıkle sut en az 3 bardak!

Canım iki katından fazla ya dış gebelik değildir demi?? birde bugün başladı kasıklrımda kasılmalar oluyor kıvranıcak gibi oluyorum 5 sn e geçiyor.normalmi?

bence doktoa görünün derim burada konu açmanız size yardımcı olmayacak gibi

tatlım 18 de yumurtlasana belki bı yumurtlama daha olm7ştr ve gec döllenmedr değerlrni takp et 5 ustu gebeliktr

walla cok guzel haber bu :) cok sewındım ınan o celıskılerı bilirim benımde ilki 11.97 cıkmıstı sımdı oldu oglusum 4.5 aylık yolda :) RABBIM HAYIRLISI ILE KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH :):emir_bebek::nazar:

walla cok guzel haber bu :) cok sewındım ınan o celıskılerı bilirim benımde ilki 11.97 cıkmıstı sımdı oldu oglusum 4.5 aylık yolda :) RABBIM HAYIRLISI ILE KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH :):emir_bebek::nazar:

canım ya progestan düşükmüş..ilaç başlıcak ben çok üzüldüm...birde boğazım şişti ateşim düşmüyo çok kötüyüm :(

Canım iki katından fazla ya dış gebelik değildir demi?? birde bugün başladı kasıklrımda kasılmalar oluyor kıvranıcak gibi oluyorum 5 sn e geçiyor.normalmi?

bılemıyorum ama normaldır bebek yerlesıyor derler eskıler.
ne kadar dgrudur belırsız tabı bence bu surecte sureklı dınlen ayaklarının altına yastık koyarak yat ıyı gelecektır
bnde oyle oldu ustelık benım gebelıgım tedavılı ve zor bı gebelıktı ve dusuk sonrası olan bı gebelıktı.
ordan bılıyorum ama bunyeden bunyeye degısır tabıkı.

canım ya progestan düşükmüş..ilaç başlıcak ben çok üzüldüm...birde boğazım şişti ateşim düşmüyo çok kötüyüm :(

hıc bıse olmaz benım hamılelıgım boyunca kullanmadıgım ılac kalmadı
sen yıne hap kullanacaksın ben ıgnesını vuruluyordum. vajınal jel kullanıyordum vıtamınler kan ılacları demır ılacları derken bı dunya ılac.
sımdı cok sukur kızım kucagımda
bısecık olmaz druna guvenıyorsan her dedıgını yap.
bogazın ıcın lımon ye.
ates ıcınde ılık bı dus al. yıne gecmıyorsa druna bıldır mutlaka.

Back
X