Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım iki katından fazla ya dış gebelik değildir demi?? birde bugün başladı kasıklrımda kasılmalar oluyor kıvranıcak gibi oluyorum 5 sn e geçiyor.normalmi?
berceste buraya konu açanlar doktora gitmeyenler değil...doktora gittim zaten.burada tecrübelerimizi ve yyaşadıklarımızı paylaşıyoruz..paylaşıcak bişeyin yoksa yazmazsın..
walla cok guzel haber bu :) cok sewındım ınan o celıskılerı bilirim benımde ilki 11.97 cıkmıstı sımdı oldu oglusum 4.5 aylık yolda :) RABBIM HAYIRLISI ILE KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH :)
walla cok guzel haber bu :) cok sewındım ınan o celıskılerı bilirim benımde ilki 11.97 cıkmıstı sımdı oldu oglusum 4.5 aylık yolda :) RABBIM HAYIRLISI ILE KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH :)
Canım iki katından fazla ya dış gebelik değildir demi?? birde bugün başladı kasıklrımda kasılmalar oluyor kıvranıcak gibi oluyorum 5 sn e geçiyor.normalmi?
bılemıyorum ama normaldır bebek yerlesıyor derler eskıler.
ne kadar dgrudur belırsız tabı bence bu surecte sureklı dınlen ayaklarının altına yastık koyarak yat ıyı gelecektır
bnde oyle oldu ustelık benım gebelıgım tedavılı ve zor bı gebelıktı ve dusuk sonrası olan bı gebelıktı.
ordan bılıyorum ama bunyeden bunyeye degısır tabıkı.