Nolurr bi bakınm gebelikk

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
31
kızlar ben en son 16haziran adet oldum ve yumurtlama dönemlerinde eşimle ilişkiye girdik heppp adetime daha 12gün varrr ve bugun kanamam oldu önce hafif pembemsi sonra her wc girdigimde oldu sadee kahverengi ve kırmızılaştı parçacıklı oldu hafiften karnım ve vajınal agrıyor sizde ne hamile olabilirmiyimmm hiç böyle olmadı çok korkuyorum kanama wc giridim zamanlar oluyo sadece orkid taktım hiç kan yok

kızlar ben en son 16haziran adet oldum ve yumurtlama dönemlerinde eşimle ilişkiye girdik heppp adetime daha 12gün varrr ve bugun kanamam oldu önce hafif pembemsi sonra her wc girdigimde oldu sadee kahverengi ve kırmızılaştı parçacıklı oldu hafiften karnım ve vajınal agrıyor sizde ne hamile olabilirmiyimmm hiç böyle olmadı çok korkuyorum kanama wc giridim zamanlar oluyo sadece orkid taktım hiç kan yok
iki gün olmuş ama 12 gün var ise regline henüz gebelik için tutunma kanaması olamaz bu tabi yumurtlama düzenli ise. çünkü tutunma kanaması yumurtlamadan ortalama 10-15 gün sonra olabiliyormuş. bence doktora gidin farklı bir kanama gibi geldi bana.

Yani yerleşme kanaması olabilir mi bilmiyorum o kanama çok sürmez adetinize de varmış test yapıp aklınızı da karıştırmayın bekleyin inşaAllah sakin olun

Hamileyimm kızlar yerleşme kanamasıymış erken yumurtlama olmuş sanırım en basndan beri ilişkiye girdik çünki biraz erken enfeksiyondan dolayı sıkıntı yaşıyorum sadece
Maşallah gözünüz aydın ne dedi doktor kaç haftalıkmış valla yine şok oldum geç yumurtlamayı duydumda erken yumutlamayı duymadıydım, verecek olan Allah veriyor işte. yumurtlama zamanı koşturan bizlerde yumurtlayamıyoruz :) hayırlı olsun inş canım. biraz detaylı anlatsana kaç haftalık hamilesin.

Ben enfeksiyon var sanıyordmm kanamam falan olmuştu ama hamileymişim 4hafta olmadı daha kanda çıktı gebelik ama kese görünmüyo birde enfeksiondan dolayı düşün riskim çok yüksekmiş ilaçlar falan verildi ama kasıklarım çok ağrıyor benm adetim bi 28bi30gün her ay değişiyor büyük ihtimalle ondan şaşırdık yumurtlama döneminde

Back
X