Nolurr yardim edinn !!

Elifbebegi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
10
1
18
30
Mrb arkadaslar lutfen bna yardim edin. 6+4 hamileyim. Dun doktora gttim. Gebelik kesesi kucukmus(7mm) bu yuzden bebegimin kalp atislari dusukmus. Buyuk ihtimal dusuk yapacagimi soyledi 1 hafta sonrasina tekrar gun verdi. Nolur boyle bi durum yasadiysaniz yardim edin. Dualarinizida esirgemeyin.

Canim takilma dr.lara karnindan mi bakti ultrasonla
hele karnindan baktiysa hic ciddiye alma. Ben tup bebekle hamile kaldim bizim bir iki topigimiz vardi cok konusuldu cok bir iki kisi bahsetmisti. Cok sukur bisry cikmadi simdi haftalarimizi sayiyoruz. Benim dr.um beni cok gec cagirdi. 7. Haftanin icinde cok kizmistim nasil sabredecem 3.5 hafta diye ama sonra anladim iyi ki oyle cagirmis. Kalp kese ve ikiz oldugunu hepsini ayni anda ogrendim.
Bi 8 gun filan sabret bol dua et. Allahtan hayirlisiyla vermesini dile. Sonra baska bir dr.a git ilk defa muayeneye gidiyormus gibi. Hayirlisiysa bu bebek Rabbim saglikla hayirla nasib rtsin.

Sagol canim Allah razi olsun. karnimdan bakti direk dusukle sonuclancak buyuk ihtimalle dedi. Sonra kan ve idrar testi yaptr haftaya oda elimizde olsun dedi. Carsamba gunu gidicem sonra badka doktorada gidicem uykularim kacti allahima sigindm baska yapck biseym yok

bende yenı katıldım canım burda dertlerı paylasmak rahatlatıyo ınsanı benımde bebegımın kalp atıslarını alamamıstık ama benımkı gelısmedıgı ıcın düştü senın durumun farklı ınş bıse olmaz dualarım senınle...

Canim oncelikle gecmis olsun tesekkur ederm ilgn icin. Arastirdiklarima gore kalp atisi olmayanlar genellikle dusuk yapiyo ama kalp atisini dduymayip bidaha gittiginde duyanlar var. Allah bu korkuyu yasayan herkese yardim etsin. Carsamba gununu nasl beklycem bilmiyorm insallah bebegim bni birakmaz

Saol gerçekten zor bi durum kotu düşünme inş.iyi olur sonucunu paylasirsan bende merak ettim Allah yardimcin olsun.

Paylasirim canim ins guzel haber paylasirim . Zordur mutlaka bn yasamadan yiprandim ama Allah bilir yapick bisey yok hayrlisi neyse o olsun ins. Sen tekrar cocuk dusunuyomusun canim

Benim 7 sene üstüne kendiliğinden oldu onuda kaybettim debresan ilaç kullaniyodum.Dr.3verdi bidahaki ay düşünüyorum ama korkuyorum ayni olacak diye

Allah yardimcin olsun canim insallah . Sana bol bol dua edicem ins guZel haberler verirsin sende. Yasadigin durum ciddenn zormus belkide bu senin zorlu bi sinavindi bu sefer kavusursun ins bebegine kalpten diliyorum.

Amin inş...çok tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun.herşeyin hayirlisi bebeğinin hayirli haberlerini aliriz inş.bu mübarek cuma akşami hurmetine dua edelim.

Sagol canim Allah razi olsunn :) Allaha sigindiktan sonra hersey olur insallah dualarimmm seninle ins guzel haberler verirsin sende :)

Bugün adet günüm ve olmadim...isin tuhaf yönünde dun gebelik testinde silik gördüm kan testi negatif bize anlamadim

Back
X