Nolurr yardimm ediin

anneolmakistiyrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
10
2
1
23
Hepinize merhabalar 07.07.2023 tarihinde ilk asilamami yaptırdım bugün tam 8. Günü aşılamadan önce çatlatma iğnesi ovitrella vuruldum 2 gün önce vuruldum aşılamadan yani iğnenin 10. Günü dayanamayıp evde artimed markalı erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı gözle görülür çizgi kalın ama silik sizce bebeğim benimlemidiir nolur yazın fikirlerinizi paylaşın sizin bilgilenirizee ihtiyaciimm varrr.

IMG_20230714_135445_340.webp

Hepinize merhabalar 07.07.2023 tarihinde ilk asilamami yaptırdım bugün tam 8. Günü aşılamadan önce çatlatma iğnesi ovitrella vuruldum 2 gün önce vuruldum aşılamadan yani iğnenin 10. Günü dayanamayıp evde artimed markalı erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı gözle görülür çizgi kalın ama silik sizce bebeğim benimlemidiir nolur yazın fikirlerinizi paylaşın sizin bilgilenirizee ihtiyaciimm varrr.
Canım şuan 12-13 gün yanılma payı oluyor adetini beklemelisin k zaman testi tekrarla varsa daha belirgin çıkar zaten

Hamilesindie diyenlere inanıp kendini kandırma lütfen çatlatma iğnesinin etkisinde test yaparsan pozitif sonuç alırsın İĞNENİN ETKİSİ 14.gün daha sonraki günler yaparsan kesin sonucu alırsın

Back
X