• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolursunuz Bana yol gösterin:((

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:KK43:(Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:KK43:( Ettım işte o an gözüm döndü:KK43:( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:KK43:(:-)43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Allah sizi kurtarmış gerçekten ya, bu nasıl karakter yoksunu bir insan?
Böyle biri ile evlendiğini düşünsene canım.
Bence bir süre ne cevap yaz ne birşey olay daha sıcak olduğu için canını yakacak şeyler arıyor zamanla inine çekilecektir öküz.

Back