• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor bana

Karpuzcugum :) senin ilk hamileligin degilmi? Actigin yorumlara bakiyorum sanki benim yasadiklarimi konu acmissin gibi oluyor. Hamileyken bir suru konu actin, dogum yapincada konu acta ozletme kendini. :) bende bel agrisindan uyuyamazdim hamileyken surekli ayaktaydim :)

Çok normal aynı şeyleri yaşıyorum. Erken doğum riskim var sürekli yatıyorum. Inanın sağ tarafa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım artık çürüdü gibi. Bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Devamlı tuvalete çıkıyorum. Az kaldı artık heyecan da basiyor arada. Saglikli dogumlar dilerim.
Ayy tesekur ederim sanasa saglikli dogumlar.bnde bide sey oluyo saga donunce bebek sanki altta giriyo sola donumcede bebek sanki sola giriyo i sanada oluyormi

Evet canikim ilk hamileligim :)) merak etme dogumda bile yazcam buraya hem hatira kalir ilerde cocuguma gosteririm..
Bak neler cektim hayirli evlat ol yemedim yedirdim icmedim icirdim derim :)) ana yuregi bu ana yuregi baska seye benzemez :anne:
Karpuzcugum :) senin ilk hamileligin degilmi? Actigin yorumlara bakiyorum sanki benim yasadiklarimi konu acmissin gibi oluyor. Hamileyken bir suru konu actin, dogum yapincada konu acta ozletme kendini. :) bende bel agrisindan uyuyamazdim hamileyken surekli ayaktaydim :)

Son düzenleme:
Back
X