- 11 Mart 2022
- 203
- 243
- 18
- Konu Sahibi Prenses Koala
-
Synacthen testi sonrası çıkan 0., 30.,60. Dakka sonuçlarını paylaşabilirmisiniz. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz. 17oh progesteron sonuçlariniz kaç günde çıktı. İlaç yurt dışından geliyor. Eczacılar birliği üzerinden aldiniz sanirim. Soğuk zincir olarak gelmesi ve dolapta saklanması lazım. Paketi açtığınızda ilacin 8 derece civarinda olmasi lazim. Ne şekilde gönderdiklerinide tarif ederseniz size bilgi verebilirim.Merhaba 25 yaşındayım. 17 oh hormonum 1 sene önce 0.40 cikarken sonrasında 4.30 çıktı. Sonradan baslayan KAH olabilir dedi. Endokrin yurtdışından getirilen bir ilacla test yapti suphe ve tani koymak icin ama sınırda çıktığı için dogum kontrol hapi verdi ayni zamanda pcos'um. Duzenli araliklarla kontrol dedi. sonrasinda gittim bu degerim 5 olmus. Doktor hic bir ilac vermiyor ama artmaya da devam ediyor zaten referans araligi üstünde. Benim şikayetlerim de var. Sac dökülmesi tuylenme hafif sekilde klitoris büyüklüğü vs. Yani bu durumu yaşayan yada cevresinde olan var mi ? Sizce Kah hastalığı mi ?
İstediklerinizin fotografini koymaya çalıştımSynacthen testi sonrası çıkan 0., 30.,60. Dakka sonuçlarını paylaşabilirmisiniz. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz. 17oh progesteron sonuçlariniz kaç günde çıktı. İlaç yurt dışından geliyor. Eczacılar birliği üzerinden aldiniz sanirim. Soğuk zincir olarak gelmesi ve dolapta saklanması lazım. Paketi açtığınızda ilacin 8 derece civarinda olmasi lazim. Ne şekilde gönderdiklerinide tarif ederseniz size bilgi verebilirim.
Sadece 0 30 60. Dk degil de 0. 2 saat 4. Saat 6 saat olrak yapıldıSynacthen testi sonrası çıkan 0., 30.,60. Dakka sonuçlarını paylaşabilirmisiniz. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz. 17oh progesteron sonuçlariniz kaç günde çıktı. İlaç yurt dışından geliyor. Eczacılar birliği üzerinden aldiniz sanirim. Soğuk zincir olarak gelmesi ve dolapta saklanması lazım. Paketi açtığınızda ilacin 8 derece civarinda olmasi lazim. Ne şekilde gönderdiklerinide tarif ederseniz size bilgi verebilirim.
Sadece 0 30 60. Dk degil de 0. 2 saat 4. Saat 6 saat olrak yapıl
Bekarım adet duzenim su 3 aydir normal ama daha oncesinde yani dogum kontrol hapi kullanmazsam ayda iki kere adet olurdum çok sık sekilde. Yumurtaliklarim da pcos goruntusu bir de 6 cm paraovarian kist mevcut. Suan da dk hapi kullanmiyorum.Hatta iyiki ilaç vermiyor çünkü adrenal bişey gibi durmuyor. Kortizol değerlerinizde normaldir diye tahmin ediyorum. Adrenal Usg de istenebilir. Bence testesteron la ilgili bişey varla yok gibi. Dediğim gibi bence şanslisiniz kah değilsiniz. Androstenedion , dheaso4 , testesteronu bi daha yenileyin. Evlimisiniz çocuk var mı adet düzeniniz nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?