nonline nin dügününden görüntüler

Woow :1shok:
Gelinliğinize bayıldım, harika :nazar:
Ömür boyu mutluluklar dilerim, Allah mutlu mesut etsin.

Ayyyy bu gelinliği diktiriyorum dediğinde resmi kendime de kaydetmiştim. Bayılmıştım o zaman. Şimdi üstünde de görünce farklı ve güzel olduğu daha bi belli olmuş. Eldivenlerin çok şirin olmuş.. Çiçeğin canlı olduğu da iyi çok güzel görünüyor. Saçların topuz olsaydı belki gelinliğin daha bi gösterişli olabilirdi ama bu halinle de çokkk güzelsin canım...

Allah mutlu mesut etsin...

mutluluklar dilerim pastandaa cok guzel gorunuyor

pasta cakma:) tesekkür ederim

cok hos görünüyorsun canim..massallah size..
hep mutlu olun insallahhh

cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin.

Ayyyy bu gelinliği diktiriyorum dediğinde resmi kendime de kaydetmiştim. Bayılmıştım o zaman. Şimdi üstünde de görünce farklı ve güzel olduğu daha bi belli olmuş. Eldivenlerin çok şirin olmuş.. Çiçeğin canlı olduğu da iyi çok güzel görünüyor. Saçların topuz olsaydı belki gelinliğin daha bi gösterişli olabilirdi ama bu halinle de çokkk güzelsin canım...

Allah mutlu mesut etsin...

cok tesekkür ederim. hersey tam istedigim gibi oldu ne esik ne fazla. gelinligim tek askiliydi. helen kizi olmak istedim, topuz bana pek yakismiyor. acik saci tercih ettim.boshayallersmile

gelinligin omuz ve sırt kısmı cok hos ve degişik ayrıca gördügüm kadarıyla eldivenlerinde tam benim aklımdan gectigi gibi klasik eldivenlerin dısında

Back
X