• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nonsense38 butiği

nonsense38

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.370
Puanlar
658
Kizlar uygun fiyata hic kullanilmamis silk'n glide 50.000 veya 150.000atimlik lazer epilason aleti ariyorum. Hediye gelmis olabiliyor o bakimdann kullanilmamis olursa cok mutlu olucam

Satiyorum kismina acmisim yanlisliklaa dogru yere tasiyabilirmisinizz:)

Ayni zamanda orjinal gunes gozlugu ariyorum
IMG_4626.webp

bu var canım bende carrera orjinaldir..150 lira.

Canim kodunu biliyomusun magazadan deneyrbilcegim bir model mi bide once hic kullanmadim bu markayi sen ne kadara almistin.

canım geçen sene 400 küsur bişeye almıştım tam hatırlamıyorum fiyatını.kodu sapında yazar bakayım yazarım ..

Teeekkur edrrim canim yuzUm kucuk her gozluk yakismiyo en kisa zmanda deneyeip donucem insallah sana

rica ederim.. bende de aynı problem var maalesef büyük gözlükleri çok beğeniyorum ama çok komik duruyor yüzümde:)

rica ederim.. bende de aynı problem var maalesef büyük gözlükleri çok beğeniyorum ama çok komik duruyor yüzümde:)
Ayni sekilde bnde cok seviyorum kasimin gozukmesindende hoslanmiyorum bazi modellerde acayip duruyo o yuzden mutlaka denemek gerek :)

Back
X