nooooluuRrr yaRdımmm

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
28
:KK43: 21yasindayim 3 senelik evlii 1bucuk yasinda kizim varr ama evde artikk cok sikiliyomm inananin bende bisiler yapip para kazanmak istiyomm hic fikirleriniz varmi evde ne yapabilirim kafaya koydum yapcam bisileerrr fikirrrr

Yeni dogan takimlari mevlut takimlari lohusa terlikleri taclari susleyip satabilirsin

Elinden geliyor ve vaktin varsa, butik pasta veya kurabiye Tarzı seyler yapabilirsin. ama tanıtım önemli, kendini tanıtmadan nasıl satmayı düşünüyorsun? Bi meslek edinsen daha güzel olmazmı?

Allah aşkına butik kurabiye,yok lohusa bilmem nesi yapmayın artık çok banalleşti..Eline kurdela alan yeni doğan malzemesi yapıyor,instagram,internet,burası,facebook her yer bundan dolu gına geldi artık :KK47:
Daha yaratıcı şeyler bulun ohhh söyledim rahatladım gerçekten ...:KK14:

Bence önce bir halk eğitim kursuna gidip herhangi bir hobi edinin. Örneğin seramiktir, cam boyamadır, elişi dir falan filan daha sonra da kolay kolay yapıp satarsınız. Birşey bilmeden o işe girişmek pek fayda sağlamıyor.

Kizm kucuk birakcak kimsemde yokk oyuzden evde bisiler yapayim dedim ya fikirlerinz icin saolunn bisiler yapmam lazim artikk

İyi de hiç bir eğitimi, yeteneği, ilgi alanı olmayan bir insan evde ne yapabilir?
Pasta kurabiye desen eğitim lazım malzeme lazım. Ahşap boyama, seramik, sabun vb. bişiler desem yine kurs lazım öğrenmek lazım.

Size olsa olsa şu nikah şekerciler falan olur ona da muhtemelen çocuğum küçük getirirp götüremem dersin. Başka ne olur hiç bir fikrim yok.

El işi el yapımı hediyelik eşyalar bayağı zaman ve gayret isteyen şeyler...
keçe ile uğraşabilirsiniz ama istediğiniz ücreti verirler mi bilmiyorum..
mesela küçük bir yastık gördük 50 tl idi ama ince ince uğaşılmış kim bu minik yastığa 50 tl verir ki? dedik satıcı kadında 2 senedir satılmıyor zaten dedi fiyatları da düşüremiyormuş kadın 1 hafta uğraşmıştır...
demem o ki el işinin kıymetini bilen belkide turistlik yerlerde bu işler başarılı olur

Kısa süreliğinede olsa çalışma imkanın varsa işkura başvur , gerçi 6 aylık iş imkanı veriyorlar ama özel bi yere verirlerse ihtiyaç olur ve sizde isterseniz devam edebilirsiniz..

X