merhaba benimde kaş ve kiprik yolma gibi sorunum var acaba işe yarar mı bir bileniniz var mı
merhaba siz devam ettinizmi ?ben bugün panik atak ve buna baglı gerilim agrıları için yaptırdım.şimdilik agrılarım hafifledi ama asıl konu 3-4 gün sonra belli olur dedi min 4 seans dedi ama her seans 300 tl ve her hafta devam edebilirmiyim bilmiyorum yanında biorezonansta yaptı ama dedigim gibi bakalım devam edersem faydası olup olmadıgını yazarımben de kadın hastalıklarım için yaptırıyorum ilk seansta ağrılarım geçti ve resmen rahimden pis kan aktı
inşallah çikolata kistim de küçülmüştür
adet sonrası kistime baktıracam
nöral terapi benim için bir mucize ikinci enjeksiyon 30 eylülde yazarım tekrar
bende verilen anestezik procain den kaynaklı iyileşme hissiyatı oldugunu düşünüyorum.yani uzun dönemli fayda görülürmü bilemedim.belki akupunktur noktaları uyarıldıgı için olabilir diye ümiddim var bakalımarkadaşlar nöralterapi falan yalan inanmayın yaa bende iki ay önce migren için 5 seans aldım başlarda çok ümitlendim ama para tuzağı bunlar oraya gelen hastalar iyi geldiğini söylüyor ama onlarıda parayla mı tutuyolar tanıdıkları mı bilmiyorum hiçbir faydası olmadı başlarda birazz iyi gelir gibi oldu ama sonra yine eski haline döndü inanmayın ne olur
4 aydır tedavideyimmerhaba siz devam ettinizmi ?ben bugün panik atak ve buna baglı gerilim agrıları için yaptırdım.şimdilik agrılarım hafifledi ama asıl konu 3-4 gün sonra belli olur dedi min 4 seans dedi ama her seans 300 tl ve her hafta devam edebilirmiyim bilmiyorum yanında biorezonansta yaptı ama dedigim gibi bakalım devam edersem faydası olup olmadıgını yazarım
buarada glutenli ve süt ürünlerini yasakladı.1 ay sonra tedavi oldugunu görüceksin dedi.
sevindim fayda gördügünüze .diyet nedir ondan bahsedermisiniz ben süt ürünlerini kestim ama unlu %100 kesemedim 1 haftadır.kiloda vermek istemiyorum açıkçası baya zayıfım çünkü4 aydır tedavideyim
diyetti de yapıyorum ve gerçekten faydasını gördüm
ama placebo ama gerçek ilaç beni hiç ilgilendirmez valla
ben çok ağrılar geçirdim tüm vucudum kitlendi ve yolda yürüyemiyordum eşim kaldıırıp oturtuyordu
bu 4 ayda 3 defa seans uygulandı ve ben mucizeler yaşadım
benim soronom erken menopoxdu
kaç ameliyat geçirdim 8 tüp bebek tedavisi geçirdim bu ilaçlar yüzünden safra kesesi gitti bu arada
en sonunda ömer sooyakla tanıştım ve her ay düzenli adet olmaya başladım
bendeki sorunlar azaldı resmen ilk seantan sonra ağrılarım kesildi
şuan da tüp bebekle olmayan bebek için normal yollardan uğraşıyoruz inşallah o da olur
Un ve seker kesinlikle yemeyeceksiniz süt de aynı şekilde. Bu tedavide en önemlisi diyet canim ben 4 aydır çok küçük kaçamaklar yaptımsevindim fayda gördügünüze .diyet nedir ondan bahsedermisiniz ben süt ürünlerini kestim ama unlu %100 kesemedim 1 haftadır.kiloda vermek istemiyorum açıkçası baya zayıfım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?