• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norlevo ve yasmin kullanımı

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.375
7.572
773
merhabalar benım durum cok acil :) pazartesi gunu norlevo aldım ve bugun 5. gun adet oldum fakat her ayın 3unde zaten adet oluyordum yanı gunumde oldum. yasmıne baslayacagım. bır sorun olurmu bugun baslasam?

sey zaten norlevoyu ne olur ne olmaz dıye aldım gerıcekılme yontemı uygulamıstık ıcıme bosalma olmamıstı sadece ıcımız rahatlasın dıye belkı kacmıstır dıye aldık norlevoyu ınsallah gebelık yoktur mafoldumben

merhabalar ,ben 15.03.2010 da yasmin kullanmaya başladım günde iki tane tedavi amaçlı.doktorum 02.04.2010 da tahlil sonucuma göre günde bir taneye düşürdü.yalnız ben yanlışlıkla üç paket yasmin var dedim.aslında bir tam paket ve içinde altı tane olan kutu varmış.ozaman üç kutuyu kullan sonra progestana başla dedi sabah akşam.oda çünkü üç kutu vardı.progestan tamam kullanayım ama yasmini kullanmak istemiyorum en azından elimdekiler bitince.zaten doktorum üç kutu olduğunu duyunca bu şekilde kullan dedi.sizce ne yapmalıyım.

merhabalar ,ben 15.03.2010 da yasmin kullanmaya başladım günde iki tane tedavi amaçlı.doktorum 02.04.2010 da tahlil sonucuma göre günde bir taneye düşürdü.yalnız ben yanlışlıkla üç paket yasmin var dedim.aslında bir tam paket ve içinde altı tane olan kutu varmış.ozaman üç kutuyu kullan sonra progestana başla dedi sabah akşam.oda çünkü üç kutu vardı.progestan tamam kullanayım ama yasmini kullanmak istemiyorum en azından elimdekiler bitince.zaten doktorum üç kutu olduğunu duyunca bu şekilde kullan dedi.sizce ne yapmalıyım.

selam biraz karmaşık olmuş, pek anladığımı söyleyemeyeceğim. isterseniz durumunuza göre tedavinizi planlayan doktorunuza tekrar danışın. çünkü yanlış kullandığınızda adet düzeniniz gene sapar.

sayın Op.Dr. Aytun AKTAN ltfen banada bı cevap verın ben bu ılacı 20 saat snra aldım ve aldıqım qunden 1 qun snra bulantım basladı acaba bu ılacın etkısımı yksa hamılelık belırtısımı ?? acıl cvppsenağlamaeyvahedigeldismile

sayın Op.Dr. Aytun AKTAN ltfen banada bı cevap verın ben bu ılacı 20 saat snra aldım ve aldıqım qunden 1 qun snra bulantım basladı acaba bu ılacın etkısımı yksa hamılelık belırtısımı ?? acıl cvppsenağlamaeyvahedigeldismile

selam kullanmanız gerektiği gibi aldı iseniz alış saatınız geç değil. bulantı ilacın tipik yan ekilerindendir. gebelik olsa bile bu kadar erken dönede bulantıyla ortaya çıkmaz korkmayın. adet gecikmesi durumunda mutlaka gebelik testi yaptırın ama birşey olacağını sanmıyorum.

ılacı 12 sat arayla attım ve henuz bı kanama flnda olmadıı sadece bulantı var bu ılac etkılı olurmuu Op.Dr. Aytun AKTAN ltfen acıl cvp cıldırtmak uzereım..senağlamaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ılacı 12 sat arayla attım ve henuz bı kanama flnda olmadıı sadece bulantı var bu ılac etkılı olurmuu Op.Dr. Aytun AKTAN ltfen acıl cvp cıldırtmak uzereım..senağlamaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tamam sorun yok o zaman kanama yaratmayabilir ya da hemen ilaçtan sonra zaten kanama beklemeyiz. sakin olun. herşey yolunda gidecek. ama bundan sonrası için size düzgün bir korunma yöntemi uygulamamız gerekir.

merhaba doktor hanım..benimde size bir sorum olacaktı...2 ay önce norlevo kullanmak zorunda kaldım...ve şuan boynumda bana acı veren sivilceler çıkmaya başladı..daha önce polikistik over teşhisi konulmuştu ve bunun için diane35 kullanıyordum...bir yıl kadar bu ilacı kullandım..daha sonra dr'a gittiğimizde herşeyin normal olduğunu ilacı bırakabileceğimi söyledi..ilacı bıraktığım için korunmayı da bırakmış oldum..ama norlevoyu kullandıktan sonra tekrar yasmin kullanmaya başladım...sizce bu sivilcelerin norlevo yada kistlerle ilgisi olabilir mi ??

insallah dedıqınız gıbı olur ve buqun adet olcaqım qıbı oldum pekı buu kanamanın adet kanamasımı yoksa bu ılactan dolayımı onuu nerden anlayacazz acıl cvp ??

merhaba doktor hanım..benimde size bir sorum olacaktı...2 ay önce norlevo kullanmak zorunda kaldım...ve şuan boynumda bana acı veren sivilceler çıkmaya başladı..daha önce polikistik over teşhisi konulmuştu ve bunun için diane35 kullanıyordum...bir yıl kadar bu ilacı kullandım..daha sonra dr'a gittiğimizde herşeyin normal olduğunu ilacı bırakabileceğimi söyledi..ilacı bıraktığım için korunmayı da bırakmış oldum..ama norlevoyu kullandıktan sonra tekrar yasmin kullanmaya başladım...sizce bu sivilcelerin norlevo yada kistlerle ilgisi olabilir mi ??

selam hayır sivilceleriniz nedeni 2 ay önceki norlevo değildir. Sahip oldupğunuz pco bunlara nedenolması daha büyük ihtimaldir.

doktor hanım son adet 18 mart.14 nisanda yaşanan korunmasız bir ilişki ve 1 saat içinde içilen norlevo.ama 6 gün geçmesine rağmen hala gelmeyen kanama.gerçekten çok stres yaptım tek şikayetim göğüslerimdeki sızı.ilacı ilk kullanışım ve hiç bir yan etkisini görmedim.durumum nedir? tsk ederim

doktor hanım son adet 18 mart.14 nisanda yaşanan korunmasız bir ilişki ve 1 saat içinde içilen norlevo.ama 6 gün geçmesine rağmen hala gelmeyen kanama.gerçekten çok stres yaptım tek şikayetim göğüslerimdeki sızı.ilacı ilk kullanışım ve hiç bir yan etkisini görmedim.durumum nedir? tsk ederim

selam gönlünüz rahat olsun eğer düzenli adet görüyorsanız ilişki tarihiniz gebelik için riskli değil. kaldıki siz eretsi gün hapını da hemen almışsınız. korkacak birşey yoktur. belki ben cev verene kadar adet görmüş bile olabilirsiniz.

eyvahedigeldismilesenağlama:lepi: cok sagolun pekı normal teste göstermez mı hamıle olduqumu? ayrıca bu kac gundur bulantım ve baş dönmesii var hamıle belırtısı mı acaba ? ltfen acıl cvp :((

Back
X