• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norlevo ve yasmin kullanımı

sayın Op.Dr. Aytun AKTAN
ben doktora daha önce gitmiştim bi problemim yoktu ama o zaman geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk hatta hamilelik öcesi testlerimi bile yaptırdım(3 ay önce) ne olur ne olmaz hamile kalırsam diye..ama şu an hap kullanmayı düşünüyorum eczanedeki bayan yasmin önerdi acaba doktora tekrar gitmem gerekirmi ..adetimin ikinci günü başlamayı planlıyorum..

selam eğer son bir yıl içinde genel jinekoloji muayeneniz yapıldı ise, bildiğiniz sağlık probleminiz yok, sigara kullanmıyor ve ailede meme knaseri yoksa adetinizin 3. günü yasmine başlayabilrisiniz.

merhaba
önemli ve acil bişey sormak istiyorum. ben 1 haziranda adet oldum ve 12 haziranda birlikte olduk eşimle. tam emin olamadık ve şu anda bebek olmasını hiç istemiyoruz bu nedenle ilişkiden 15 saat sonra norlevo içtim. ancak hiçbir yan etkisini görmedim mide bulantısı vs hiç olmadı ve ara kanama da olmadı.ilaç prospektüsünde lekelenme şeklinde kanama olur yazıyor bende olmadığı için hamile olabilirmiyim acaba? çok korkuyorum:( eğer test yaparsam belli olurmu hamile olup olmadığım

merhaba
önemli ve acil bişey sormak istiyorum. ben 1 haziranda adet oldum ve 12 haziranda birlikte olduk eşimle. tam emin olamadık ve şu anda bebek olmasını hiç istemiyoruz bu nedenle ilişkiden 15 saat sonra norlevo içtim. ancak hiçbir yan etkisini görmedim mide bulantısı vs hiç olmadı ve ara kanama da olmadı.ilaç prospektüsünde lekelenme şeklinde kanama olur yazıyor bende olmadığı için hamile olabilirmiyim acaba? çok korkuyorum:( eğer test yaparsam belli olurmu hamile olup olmadığım

ilacınızı zamanında kullanmışsınız her zaman kanama olmayabilir. kan testiyle gebelik hemen belli olmayacağından adet gecikmeniz durumunda kantestiyle gebeilik varlığını saptayabilirsiniz ancak. bana sorarsanız ialcı düzgün kullandıysanız çok endişlenmemenizdir.

ilacınızı zamanında kullanmışsınız her zaman kanama olmayabilir. kan testiyle gebelik hemen belli olmayacağından adet gecikmeniz durumunda kantestiyle gebeilik varlığını saptayabilirsiniz ancak. bana sorarsanız ialcı düzgün kullandıysanız çok endişlenmemenizdir.
çok teşekkürler cevaplarınız ve ilginiz için.

Back
X