Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün iki arkadaşım konuşuyordu. Norlevo piyasadan çekilmiş, başka bir ilaç varmış, tek hapmış ve 50₺ imiş.Merhaba arkadaşlar norlevo ve benzeri ilaçların güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çok zor durumdayım eczaneye gitmeden öğrenmem gerekiyor. Ya da benzer işlevi olan uygun fiyatlı ilaçlar var mı![]()
Eczaneye gitmeden fiyatını öğrenmem gerek anlamında söylemiştim. Teşekkür ederim.http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699704011638/
Google amcaya sordum17.95 TL diyor
Ertesi gün hapıymış
Eczaneye gitmeden nasıl alacaksın, sipariş versen ilaç gelene kadar iş işten geçer yani![]()
Teşekkür ederim çok pahalıymış alamayacağım galibaGeçen gün iki arkadaşım konuşuyordu. Norlevo piyasadan çekilmiş, başka bir ilaç varmış, tek hapmış ve 50₺ imiş.
Teşekkür ederimElla 50 tl. Norlevo türkiye'de yok artık...
Arkadaşlar Ella adlı bi ilacın olduğunu söyledi ama alamayacağım galiba çok pahalıCanm norlevo kalktı sanırım. O ertesi gün haplarıyla alakalı bi düzenleme gelecekti son durum ne bilmiyorum 4 yıldır ewliyim de![]()
Teşekkür ederim çok pahalıymış alamayacağım galiba![]()
Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..Nasıl yani pardon ama Allah korusun ya hamile kalırsanız 50 tl yi veremeyen ne yapacak o zaman ? Karşı taraf alsın söyleyin de.
Bilmiyorum kaybedecek bi tek canım var herhalde ondan vazgeçeceğim50 TL verip hapı alamayacaksanız acaba diğer durumda ne yapacaksınız?
canınızdan vazgeçecek kadar büyük bir hatayı neden yaptınız?Bilmiyorum kaybedecek bi tek canım var herhalde ondan vazgeçeceğim
Sanırım acil kullanman lazım. Kaç saat geçti ilişkinin üzerinden pekiArkadaşlar Ella adlı bi ilacın olduğunu söyledi ama alamayacağım galiba çok pahalı![]()
Hey allahim yaBilmiyorum kaybedecek bi tek canım var herhalde ondan vazgeçeceğim
Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..
Bilmiyorum kaybedecek bi tek canım var herhalde ondan vazgeçeceğim
Bilmiyorum bunu sorgulayacak durumda değilim şimdicanınızdan vazgeçecek kadar büyük bir hatayı neden yaptınız?