Norlevo vs. :(

deman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
47
3
286
Merhaba arkadaşlar norlevo ve benzeri ilaçların güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çok zor durumdayım eczaneye gitmeden öğrenmem gerekiyor. Ya da benzer işlevi olan uygun fiyatlı ilaçlar var mı :KK43:

Gerekli cevapları aldım. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar norlevo ve benzeri ilaçların güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çok zor durumdayım eczaneye gitmeden öğrenmem gerekiyor. Ya da benzer işlevi olan uygun fiyatlı ilaçlar var mı :KK43:
Geçen gün iki arkadaşım konuşuyordu. Norlevo piyasadan çekilmiş, başka bir ilaç varmış, tek hapmış ve 50₺ imiş.

Geçen gün iki arkadaşım konuşuyordu. Norlevo piyasadan çekilmiş, başka bir ilaç varmış, tek hapmış ve 50₺ imiş.
Teşekkür ederim çok pahalıymış alamayacağım galiba :(

Norvelo artık yok tek bir hap var o da Ella 50 civarı diye biliyorum burada birisi konu açmıştı :)

Canm norlevo kalktı sanırım. O ertesi gün haplarıyla alakalı bi düzenleme gelecekti son durum ne bilmiyorum 4 yıldır ewliyim de :KK48::KK48:

Canm norlevo kalktı sanırım. O ertesi gün haplarıyla alakalı bi düzenleme gelecekti son durum ne bilmiyorum 4 yıldır ewliyim de :KK48::KK48:
Arkadaşlar Ella adlı bi ilacın olduğunu söyledi ama alamayacağım galiba çok pahalı :(

Nasıl yani pardon ama Allah korusun ya hamile kalırsanız 50 tl yi veremeyen ne yapacak o zaman ? Karşı taraf alsın söyleyin de.
Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..

Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..

Buradaki eczanelerden bulamadım, hemen alıp getirir misin deyin... Şu an çıkamıyorum, ama içmem gerek falan deseniz. Paranızın olmadığını da söylemek durumunda kalmazsınız böylece...

Back
X