- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 31
- Konu Sahibi Kalenderender
Ve maalesef tedavisi yokmuş çünkü kimse istemez böyle olmayı uykusuz bırakıyor çünkü ve sinir yapıyorEvet bir tür rahatsızlık olduğunu duymuştum ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve maalesef tedavisi yokmuş çünkü kimse istemez böyle olmayı uykusuz bırakıyor çünkü ve sinir yapıyorEvet bir tür rahatsızlık olduğunu duymuştum ben de
Direkt sağ üstten nick ile aratDiğer üyelik iptal sanırım, hiç görünmüyor
Profil müsait değil yazıyor.Direkt sağ üstten nick ile arat
Ay az önceki konu hırsından gözüm döndüBendede sese karşı tahammulsuzluk var aşırı hemde.
Bizde eşimle atışırız bu sebepten ama yapacak bişey yok huy.
Duymazdan gelin he deyin geçin.
Bende o sandim :)Aa ceza alalı daha 24 saat olmadı?
Pardon “s” farkı varmış başka üyeyle
Alışmak mümkün değil benim için, gerçekten bir saniye bile tahammül edemiyorum dikkatimi başka birşeye de versem olmuyorYaşayana çok zor öyle demeyin nolur.
Keşke alışabilse eşiniz ya da en azından kendi kendine sinirlense size sarmasa.
Ben alıştım hemen ortam değiştiriyorum farklı şeye odaklanıyorum.
Çözümünü bilen bana da haber etsin lütfen.
Canım lojmanlarda genelde bu sorun var. Ses evin içindeymiş gibi geliyor. Ben de aynıyım çok sinirleniyorum. Ama hakli yani. Her ses evin içinde oluyor.Biz giris katta oturuyoruz. Apartman kapisi kapanma sesi geliyor eve. Ve esim bu gurultuden inanilmaz rahatsiz oluyor. Mesela bu konuyu konusmadan gecirdigimiz bir gun yoktur. Surekli sinirleniyor sesi duyunca. Kapiyi ayarliyor see getirmesin diye. Tam kesmiyor sesi ama bozuyorlar yeniden. Bu duzen devam edip duruyor. Yada ust katta birisi masa sandalye cekse yere birsey dusurse hemen sinirleniyor. Rahatsiz oluyor ve evin icindeki huzur da kaciyor. Bu kadar hassasiyet normal mi. Biz lojmanda kaliyoruz ama sirf bu sebeplerden ayni semtte ust kat kiralik bakiyor ara ara.
Tedavisi yok o yüzden konu sahibi hoş görecek mecburen diğer hastalıkların hoş görüldüğü gibi çünkü bende de var ve cidden bir susuyorum iki susuyorum en sonunda yeteeer diye çığlık atıyorum zorhastaysa tedavi olsun,
surekli bir seye takip dir dir edenle de omur gecirmek izdirap olur size.
Tedavisi yok o yüzden konu sahibi hoş görecek mecburen diğer hastalıkların hoş görüldüğü gibi çünkü bende de var ve cidden bir susuyorum iki susuyorum en sonunda yeteeer diye çığlık atıyorum zor
Aynen taşınmak mantıklı olan çünkü tedavisi yoktasinmak cozumse onu denesinler madem.
her gun ayni konuyu negatif enerji ile konusmak da cok biktirir adami,
hastaliksa madem onlemini almak ya da bir sekilde durumu kabullenmek gerekiyor.
Aynen taşınmak mantıklı olan çünkü tedavisi yok
Önlem derken nasıl bir önlem olabilir internette o kadar araştırdım ki çünkü uykusuz kalıyorum çıt sesine dahi uyanıyorum horultu su sesi evde birisi ayakta olsun ben diğer odada uyuyamam ben oturma odasında uyumuş olim birisi sessiz yemek yese ona bile kalkarım yani cidden iğrenç bir durum
Evet bende müstakilde oturuyorum müzik te açarım falan ama yine kısık sesle yüksek seste duramam ben herşeye söylenmiyorum ekbetteki söylensem eşim rahatsız oluruyku konusunu bilemicem,
ama gunduz onlem alinabilir,
biz mustakilde oturuyoruz, sadece kendi gurultumuz var evde mesela.
apartman hayatinda da belki evde kendi gurultunu olustursan o kadar rahatsiz olmazsin, muzik acsan evde mesela, seni rahatlatmaz mi?
kulagin fazla duymasi ile alakali bir sorunsa belki kulaklari hafif kapatmak da ise yarayabilir, bere veya kulaklik/pamuk gibi bir seyle.
bir de sizin durumunuzdaki kisilerin, bazen rahatsizliklarini kendilerine saklamalari da iyi olabilir, partneriniz surekli sikayet etmenizden rahatsizlik duyacaktir. Tamam elbette size destek olmali sizi seven kisi ama, bir yerde de surekli tolere etmek zor olabilir onun acisindan da.
Bahsettiginiz kisiyi bilmiyorum ama ben degilim merak ettiginiz buysa.Dün akşamki sakat maaşı konusu üye
Aynı bu nick
Sonunda “s” var sadece
Konuları da benzer
@Kazen bey abi, hafiyecilik yapmıyorum da
Tesadüf mü
Değil mi
Merak ettim
Çünkü çok ciddi konular vardı, sabah konuşmalar alevlenmişti