canım sencede erken degıl mı bunun sancısını yırtıgını dusunmek
merhaba cnm.benim 6.5 aylık bi kızım var normal doğumla dünyaya geldi şimdi ise 5 haftalık hamileyim bu süpriz oldu şok oldum acaba napsam ne etsem derin düşüncelere daldım velhasıl kıyamadım karnımdaki yavruma ve doğurmaya karar verdim.ikinci çocuğu doğurmak istememdeki en büyük etkenlerden biride sancılarından ardından gelen o müthiş doğum anı ve sonrasında yaşadığın tarifi mümkün olmayan duygular umarım bişeyler anlatabilmişimdir sana tatlım:) acı çekmedimmi tabiyki çektim sancıların son saati dayanılmazdı doğum esnasında yırtığım oldu yaklaşık 20dak.dikişlerim sürdü ama hepsi fasa fisoydu o bana boncuk boncuk bakan kara gözler vardı sadece aklımda biran önce ordan kalkıp kızıma kavuşvak istiyordum.yani arkadaşım lafın kısası dayanılmaz bişey olsa ne ben bukadar kısa sürede 2.yinormal doğumla doğurmaya karar verebilirdim nede 2 3 doğum yapan dgr arkadaslar.bnm şahsi fikrim eger bi gereklilik yoksa her kadının normal doğum yaparak bu muhteşem duyguyu tatması.
Arkadaşlar normal doğumdan çok korkuyorum..kesikler yırtıklar dikişler derken iyice psikolojim bozuldu..sırf bu yüzden bebek sahibi olmayı erteledim..bu ay bazı belirtiler yaşıyorum ilk denememiz..eğer hamileysem bu seferde nasıl doğurucam diye stres yapacağımı çok iyi biliyorum..normal doğum yapmış yada epidural normal doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim..banada bir cesaret gelir umarım..teşekkürler
2 yasinda kizim var ve 2. Kizima 35 haftalik hamileyim. İlkini suni sanciyla normal dogum yaptim Allah insallah bunuda normal dogurmami nasip eder hayirlisiyla. Bence sanci dogum anindan daha zor sanciyi cekebilirim dersen kesiymis yirtikmis bebek irdan nasil cikacakmis hepsi hikaye doktor beni 2 cm kesti inan o kesi sinek isirigi gibi hic ole abartilldigi gibi degil bebegimde 4. İkinmada cikti. Kendi adima soyliyim sezeryan olanlarida gordum karnindaki dikislerin agrisindan bbebegini ne gormek ne emzirmek istemeyenide gordum. Ama normal dogum oyle degil bebek ve esi ciksin hersey bitiyo dikislerinde cabuk iyilesiyo ve agrisi olmuyo mutlu mesut bebegini kucagina alip emziriyosun. Sezeryanda karin kaslarin kesildigi icin agrilari oradaki birviki santimlik kesiyle kiyaslanamaz. Eger sanciya katlanamam dersen epidural diye bisi var. Digum isini gozunde ne kadar buyutursen o kadar zor olur bunu doganin kanunuolarak gorur insanligin varligindan beridir kadinlarin normal dogum yaptigini dusunursen fazla zorlsnmazsin:)) dur hele sen ince bir bebeginin varliginin hayirli haberini al zaten annelik oyle mukemmel otesi bir duyguki bebeginin kokusu bakisi gulusu inan her aciyi cekmeye deger:) umarim yakin zamanda da bebeginin haberlerini aliriz
canım ben de bundan iki ay önce çocuk yapmaya karar vermiştim bu sitede bir sürü kişiye danışmıştım normal doğum nassıl diye çünkü sezeryan kesinlikle istemiyorum, bir sürü sebebi var o başka bir konu. neyse sonra öğrendim ki hamileymişim zaten şimdi 2 aylık bebişime hamileyim ve inan hamile olduğumu hiç hissetmiyorum ama bu haberi aldığım andan itibaren doğuma ilişkin en ufak bir korkum kalmadı, o sağlıklı olsun da bir şekilde gelir zaten. Anneme de çekersem eğer 1 saatte hallolur doğum işi, ve gerçekten bu artık düşündüğüm son şey emin ol sen de böyle olacaksın. Sen bebek istiyorsan bunu hiç düşünme çünkü o içinde olduğu müddetçe doğum en son korkun oluyor. adı üzerinde normal doğum. normali varken anormalini de düşünme bence. ben hep dua ediyorum inşallah bir aksilik olmazda sezeryana gereke kalmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?