- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
çok geçmiş olsun kantaron yağı bilir misin bilmem ama birebir geliyor tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar,
10 gün oluyor doğum yapalı, çok dikişim oldu sayısını bilmiyorum. Çok şiddetli ağrıyor dikiş yerlerim. Sanırım makata doğru bir yerde düğüm yeri var bazen geriliyor gibi oluyor. Ağrı kesici kullanmaktan etki etmemeye başladı. Üzerine oturamıyorum, kızımla ilgilenmem zorlaşıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Afedersiniz tuvaletten sonra temizliği bile çok zor yapıyorum. Kuru tutmak ta nasıl mümkün bilmiyorum sürekli kanamadan dolayı. Ne zaman geçer? Bir yöntemi var mı iyileşme sürecini hızlandırmanın..
kesinlikle böyle düsünmeyin normal doğum en sağlıklı olanı ben 4 yıl önce mecburi sezeryan yaptım doğum yaptığımdan beri adetlerin çok uzun sürüyor 14 gün falan yani o derece uzun normal ve fiziksel hicbir problem çıkmadı sezeryandan kaynaklanabiliyormuş bu gibi durumlar.tedavi olamadım bir türlü şimdi ikinci çocuğu istiyorum doktor çocuk düşün belki düzelir doğumdan sonra dedi ve gitmediğim doktor kalmadıBu yüzden normal doğumdan vazgeçtim. En temizi sezeryan. Alttan kesip dikiyorlarsa ne anlamı kalıyor normal doğumun? Üstelik genişleme de kalıcı oluyor
Doktora görünün tekrar belki daha etkili bir ağrı kesici verir çok geçmiş olsun..
Allah razı olsun. Alttan dikiş doğumun kolaylığına göre değişiyor. Onun için korkmayın. Ben biraz fazla zorlandım sanırım onun için dikişlerim fazla oldu.Bu yüzden normal doğumdan vazgeçtim. En temizi sezeryan. Alttan kesip dikiyorlarsa ne anlamı kalıyor normal doğumun? Üstelik genişleme de kalıcı oluyor
Doktora görünün tekrar belki daha etkili bir ağrı kesici verir çok geçmiş olsun..
Bez ütüleyip koymayı deneyeyim inşallah sanki rahatlatır gibi. Batikonu da nasıl uygulayabilirim o bölgeye dokunamıyorumBatikon sürebilirsin daha hızlı kurur dikişlerin. birde pamuklu bezleri küçük küçük kesip ütüle sıcak bir sekilde dikişlerin üstüne koy çok rahatlacak emin ol
Eczaneden gazlı bez al canım batikonu ona dök bastırmadan sil canım günde bir kere yeterliAllah razı olsun. Alttan dikiş doğumun kolaylığına göre değişiyor. Onun için korkmayın. Ben biraz fazla zorlandım sanırım onun için dikişlerim fazla oldu.
Bez ütüleyip koymayı deneyeyim inşallah sanki rahatlatır gibi. Batikonu da nasıl uygulayabilirim o bölgeye dokunamıyorum
Merhaba arkadaşlar,
10 gün oluyor doğum yapalı, çok dikişim oldu sayısını bilmiyorum. Çok şiddetli ağrıyor dikiş yerlerim. Sanırım makata doğru bir yerde düğüm yeri var bazen geriliyor gibi oluyor. Ağrı kesici kullanmaktan etki etmemeye başladı. Üzerine oturamıyorum, kızımla ilgilenmem zorlaşıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Afedersiniz tuvaletten sonra temizliği bile çok zor yapıyorum. Kuru tutmak ta nasıl mümkün bilmiyorum sürekli kanamadan dolayı. Ne zaman geçer? Bir yöntemi var mı iyileşme sürecini hızlandırmanın..
Cnm ilk ilişki neden o kadar zor oldu ki? vajina daralıyor mu ki? Genelde vajina genişliyor diyorlar4 kilo doğdu bebeğim 5 dikiş. Benim de 10 günden fazla sürdü ağrılarım hiçbir şey yapmadım. Sadece temiz tuttum. Lohusalıktan sonra ilk ilişki çok zor oldu aynı ilk gün gibi yavaş yavaş düzeldi şimdi eskisinden daha iyi :) doğurabilen normal doğursun. Cesaretiniz yoksa doğurmaya sezeryanı övüp durmayın. :)
Cnm lohusalıktan sonraki ilk ilişki nasıl acılı mı ?Dikiş ağrıları zamanla düzeliyor, bir süre sonra eski haline geri dönüyorsun, benim de iç dış dikisim vardı baya, su an hiçbir rahatsızlığım sıkıntım kalmadı çok şükür, o bölge çabuk iyilesen bir bölge, sadece kuru tutun, batikonlu su ile her tuvaletten sonra temizlik yapin sac kurutma makinası ile kuru tutun daha çabuk iyilesecektir.
Aksine doğum öncesindekinden bile daha iyi oldu diyebilirimCnm lohusalıktan sonraki ilk ilişki nasıl acılı mı ?
Hadi yaa ben kendimi boş yere mi korkutuyorumAksine doğum öncesindekinden bile daha iyi oldu diyebilirim
o senin kendini rahat bırakıp bırakmamanla alakalı. Acıyacak canım diye düşünürsen öyle olur rahat olursan bir sıkıntı yaşayacağını sanmam..Hadi yaa ben kendimi boş yere mi korkutuyorumherkes ilk gece gibi sıkıntılı geçio diyince korktum..dikiş yerim de hassas hala
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?