normal doğum dikişleri?

Mavera1111

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
5
0
16
Burdur
merhaba bana yardımcı olun lütfen.18 gün önce normal doğum yaptım.hala dikişlerim düşmedi.6 tane dikişim var (3 içinde, 3 dışında)doktora sordum 3 hafta içinde düşmezse gel alalım dedi. ama bunlar eriyen dikiş.neden öyle dedi anlamadım.bu sürede dikşileri düşmeyen var mı. acısı biraz azalmaya başladı ama düşmüyor.aldırsam çok mu acır.ayrıca ilişkiye ne zaman girebilirim.içi acıyacak mı.eşim bu konuda rahatsız.ne zaman eski halime dönerim.depresyona girmek üzereyim artık.normal doğum sağlıklı dediler.hep normal doğum yapayım diye dua ettim ama neden bu kadar uzun sürede iyileşmedi.allaha şükür hemen ayağa kalktım ama dikişlerden korkuyorum...

canım eltımde yenı doqum yaptı 24 qunluk onun hemen dustu onun 4 tane vardı ıkı ıcte ıkı dısta bı doktoruna qozuk ıstersen

canım benim ipin kalitesi,senin vücudun herşeyin etkisi var,eğer seni rahatsız ediyorsa aldırabilirsin hiç sakıncası olmaz,acımazda.sen şimdi o masaya tekrar çıkma korkusu yaşarsın fakat hiç korkma sonuçta önceki çıkman doğum içindi şimdi küçük bir ip parçası için çıkacan rahat ol bana güven (ezbere konuşmuyorum ben ebeyim)

kırkın çıkınca düşer dikişlerin acele etme 50 günde düşen bile var,ilişki konusuna gelincede kırkın çıkmadan girme sakın ilişkiye...

canım benim ipin kalitesi,senin vücudun herşeyin etkisi var,eğer seni rahatsız ediyorsa aldırabilirsin hiç sakıncası olmaz,acımazda.sen şimdi o masaya tekrar çıkma korkusu yaşarsın fakat hiç korkma sonuçta önceki çıkman doğum içindi şimdi küçük bir ip parçası için çıkacan rahat ol bana güven (ezbere konuşmuyorum ben ebeyim)

(teşekkür ederim cvp verdiğiniz için) pansuman yaparken bile ebe içine elini sokmuştu.içindeki dikişleri nasıl alacak? doğumdan sonra bi acı daha çekilmiyor. neyse ben biraz daha bekleyeyim.en azından kırkım çıktıktan sonra da düşmezse artık giderim mecbur

yaaa bendee korkar oldum artık normal doğumdan hemen makas atıyor bazı doktorlar ben hiç istemiyorum kendi açılsın istiyorum daha kolay iyileşiyormuşş

canım bak anneme sordum ben ne dedi biliyor musun normalde bir haftada bile düşermiş ama diyorki ip kalındır
ondan dolayı geç düşecektir düşmeyedebilir aldırmanda da bir sakınca yokmuş canım yaa hiç merak etme telaşlanma canım benim

bende 2 yıl önce normal dogum yaptım bebegi 4.400 gramdı çok zor bi dogumdu bebek iri olduğu için vakumla çektiler tabiki dikişlerimde çok kötüydü benimde dikişlerim erimedi almak zorunda kaldılar zor oluyo ama 2,3 ayda geçti tamamen biraz sabretmek lazım bebeğin büyüdükçe unutuyosun bu acıları güle güle büyüt bebeğini

cevaplarınız için saolun.ama dikişlerim 23. gün hepsi düşmüş.ondan sonra acısı azalmaya başladı.şimdi orda bi sorun kalmadı.50 gün oldu ama derdin biri bitse biri bitmiyor.ne bitmek bilmez bi çileymiş bu doğum sonrası anlamadım ya.şu an 51. günüm ve çok fena kanamam var doğumdan sonra kanamam daha hiç kesilmedi.ve 30 günden sonra artmaya başladı. 2 gün önce akşam evde misafir vardı.onların yanında kendimi tuvalete zor attım bacaklarımdan kanlar inmeye başladı.sanki çiş yapmış gibi birden indi.ben pedi koyana kadar her yer kan oldu.ne kadar kan aktı tahmin bile edemiyorum.daha sonra löp löp parçalar düştü el kadar. ve puding kıvamındaydı.ayağa her kalkışımda bu parçalardan düşüyo.şimdi aşırı şekilde kanamalıyım hala. bu dertten ne zman kurtulacağım bilmiyorum.spiral taktıracaktım artık onu bile düşünemiyorum.ilişkiye bile girmek aklıma gelmiyecek artık bu yüzden. lütfen bana bu konuda bişey söyleyin..(ayrıca doğum yapan insanın evine en az 5-6 ay kimse uğramamamalı.çünkü hangi durumla karşılaşılacağı belli olmuyor.çocukla mı ugraşacaksın misafirle mi kendinle miii.herkes 40ın çıkmasını beklemiş gibi akın ettiler eve.bi yere kaçıyoz sanki).

gecmıs olsun canım suan cok bunalmıssın kı haklısında dogumdan sonra hersey batıyor ınsana
bence kanaman ıcın bı dr gorun ıcerde parca falan kalmıs olmasın allah korusun
belkı adet kanamsıdır belkı farklı sen buı gorun dr.

canım yaa bendenormal doğum yaptımm dikişlerim var hala düşmek bilmedi rahat oturamıyorum temizlik yapamıyorum kendimden tiksindim iyicee ne zamandüşecek düştükten sonra temizlik yaptırabildin mi inşallah mesajı görüp yanıtlarsın rahat oturabildin mi birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…