Normal doğum doktoru ve hastane önerileriniz

blackfear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
79
22
Merhabalar,

Siteye yeni üye oldum. Ben de yeni bir anne adayı olarak aranızdayım :) 5 haftalık hamileyim. Şu an kontrollerim ve normal doğum için hastane, doktor arayışındayım. Maslak acıbadem hastenesinde çok iyi bir normal doğum uzmanı varmış fakat hastaneden aldığım fiyat çok çok yüksek :KK43: (13binTL) Artık doktorların sezeryana yönlendirdiğini okudum bir kaç yerde. O yüzden normal doğumu savunan bir doktor bulmayı çok istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhabalar,

Siteye yeni üye oldum. Ben de yeni bir anne adayı olarak aranızdayım :) 5 haftalık hamileyim. Şu an kontrollerim ve normal doğum için hastane, doktor arayışındayım. Maslak acıbadem hastenesinde çok iyi bir normal doğum uzmanı varmış fakat hastaneden aldığım fiyat çok çok yüksek :KK43: (13binTL) Artık doktorların sezeryana yönlendirdiğini okudum bir kaç yerde. O yüzden normal doğumu savunan bir doktor bulmayı çok istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhabalar,

canım bende acıbadem international e gidiyorum. evet çok pahalı acıbadem grubu..ve söylediğin fiyata ek olarak bebek için bebek bakım ücretide alıyorlar yattığı gün vs ücreti ödüosun oda 2 bin 3 bin civarında..

Aaaa onu bilmiyordum :KK43: Teşekkür ederim canım bilgi için. Yani 20binden aşağı çıkmam mümkün değil çünkü benim istediğim doktor prof, prof olunca birkaç bintl daha artıyormuş ücret. Florance ninghtingale hastanesinde olan doktorları araştırıyorum şimdi. Acıbadem gereksiz pahalı yaa.

Aaaa onu bilmiyordum :KK43: Teşekkür ederim canım bilgi için. Yani 20binden aşağı çıkmam mümkün değil çünkü benim istediğim doktor prof, prof olunca birkaç bintl daha artıyormuş ücret. Florance ninghtingale hastanesinde olan doktorları araştırıyorum şimdi. Acıbadem gereksiz pahalı yaa.

canım prof olup, uzm dr ücreti alanda var anlaşmaya bağlı..

bende değiştirmiycem sanırım nasipse orda olacak doğum.. tek dileğim normal doğum olması..

Florance ninghtingale bana çok uzak yolda doğurrum ben oraya gelinceye kadar..

Rabbim inşallah sıkıntısız acısız kolay normal doğumlar nasip eder bizlere.... :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım prof olup, uzm dr ücreti alanda var anlaşmaya bağlı..

bende değiştirmiycem sanırım nasipse orda olacak doğum.. tek dileğim normal doğum olması..

Florance ninghtingale bana çok uzak yolda doğurrum ben oraya gelinceye kadar..

Rabbim inşallah sıkıntısız acısız kolay normal doğumlar nasip eder bizlere.... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım inşallah, sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza :)

Ben emsey hastanesinde yaptim dogumumu. Dr uzman dr du. Takibimi pinar hnm yapti, doguma ilknur hnm girdi. Cokta memnun kaldim. Normal dogumda dr cok önemli degilmis, ebe ve hemsireler süreci götürüyorlar. Benim ebem sanci çekerken beni dusa falan soktu, belime masaj yapti rahatlamam için. Dr 1 kere muayene etti birde dogumhaneye girdigim zmn geldi.

Demem o ki normal doğum düşünüyorsanız 15 20 binler dokmenize gerek yok. 2 3 bine de hallolur, 2sinin arasinda cok bir fark yok. Bana suni sancı bile vermediler, 5 6 saatte doğum yaptım.

Merhabalar,

Merhaba canım. Acıbadem maslaktaki o doktor kimmiş?

bahcelıevler ızzettın calıslar caddesı DR. Ülkü ÇARKMAN tavsıye ederım harıka bır kadın

X