Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadas guzel ozetlemiskulağını 4 açıp dinlersen 5 dkda doğurursun..
önce sancı odasında normal yatakta nstye bağlı sancı çekiyosun gelip gidip açılmanı kontrol ediolar.
sonra suyun patlamadıysa doğum sandalyesinde 2dk suyunu patlatıolar.
açılman 10 cm olunca yine doğum sandalyesine alıp 5-10 dk içinde doğurtuolar.
belirli aralıklarla yoğun sancı gelio zaten ebeler ve dr hangi anda ıkıncan hangi anda derin nefes alıp beklicen söylüyo.
lavmanın tam olarak ne olduğunu biliyomusun :) hiç acıtmıyo ve wcye gitmek gibisi yoktur diyim ben sanaPeki bu lavman alttan muayene kesi islemleri gercekten cok mu korkunc agri veriyor;( en cok altta muayeneden korkuyorun nedense
Canim ne bileyim tecrubeliler hepsini korkunc anlatiyor:) insan bilmedigi seyden korkuyor iste.yani tek kotu kisim sanci galiba off of ne zorlavmanın tam olarak ne olduğunu biliyomusun :) hiç acıtmıyo ve wcye gitmek gibisi yoktur diyim ben sana
keside acımıyo çünkü sancı denen zalım varya kesi hiç bişey değil yanında zaten önce iğne yapıp kesiyo. alttan muayenede sadece parmaklarıyla yokluyo acıtmıyo ondan niye korkuyosun anlamadım korkulcak daha başka şeyler var o da suni sancı![]()
Canım o masaya geçtiysen iş bitmiştir bazan 10 dk bazen 5 bazen 15 o sana kalmış hayırlı doğumlar bu ayın sonunda bende masaya geçicemAllah büyüktür nefes alıp verme ve ıkınma tekniği çok önemliMerhaba hanimlar normal dogumda dogum masasina gectikten sonra dogum ne kadar suruyor yNi o masada kac dk yada saat geciyorrr![]()
herkesin korkusu başka.... valla en korktuğum şey normal diye gidip sezeryanla çıkmak. bidaha eski halime gelemem sezeryan olursa.normal doğumda için temizleniyor sonuçta eski haline bi şekilde gelirsin ama sezeryanda her şey kalıyor. çokkkk zor toparlanıyosun. doğum sonrası pskolojim için hiç iyi olmaz.Peki bu lavman alttan muayene kesi islemleri gercekten cok mu korkunc agri veriyor;( en cok altta muayeneden korkuyorun nedense
Canim sezeryan hakkinda neden böyle düsünüyosun tabiki sartlar uygunsa normal en guzeli ama acaba sezeryanla ilgili korkularimiz biraz eski ameliyatlardan mi kalma.su an cevremde sezeryan olan tum arkadaslarim hemen toparlanip eskisi gibi oldular cok şartlandirmamak lazimherkesin korkusu başka.... valla en korktuğum şey normal diye gidip sezeryanla çıkmak. bidaha eski halime gelemem sezeryan olursa.normal doğumda için temizleniyor sonuçta eski haline bi şekilde gelirsin ama sezeryanda her şey kalıyor. çokkkk zor toparlanıyosun. doğum sonrası pskolojim için hiç iyi olmaz.
normal doğumda hemen toparlanabiliyor vicut.ağrıyı bir kez çekiyosun. bidaha doğum olunca yine aynı yerden kesiliyo. karın aynen kalıyo. sonuçta 9 ay adet görmüyosun ve o birkenler sende kalıyo. çevremde kim sezeryan yaptıysa hala karınları 4 aylık gibi. bu yüzden korkuyorum 2 gün önce arkadaşım sezeryan yaptı dikiş ağrıları ... kendi ağrıları yüzünden çocuğu düşünemiyor şuan. üzülüyo. bende öyle olursam diye korkuyorum.Canim sezeryan hakkinda neden böyle düsünüyosun tabiki sartlar uygunsa normal en guzeli ama acaba sezeryanla ilgili korkularimiz biraz eski ameliyatlardan mi kalma.su an cevremde sezeryan olan tum arkadaslarim hemen toparlanip eskisi gibi oldular cok şartlandirmamak lazim
bide siz sezeryan yaptıysanız karnınıza kum torbası kondumu yada yakınlarınızdan merak ettimCanim sezeryan hakkinda neden böyle düsünüyosun tabiki sartlar uygunsa normal en guzeli ama acaba sezeryanla ilgili korkularimiz biraz eski ameliyatlardan mi kalma.su an cevremde sezeryan olan tum arkadaslarim hemen toparlanip eskisi gibi oldular cok şartlandirmamak lazim
Merhaba hanimlar normal dogumda dogum masasina gectikten sonra dogum ne kadar suruyor yNi o masada kac dk yada saat geciyorrr![]()
Lavmanda acı felan hissetmiyorsun canım... Kesiyide zaten doğum sancısından anlamıyorsun bile dikiş atılırken bile çok hissetmedim ben... Alttan muayeneye gelince o da hiç can acıtmıyor lakin gelen bakıyor giden bakıyor pek mahremiyet kalmıyor tek sıkıntısı o yaniPeki bu lavman alttan muayene kesi islemleri gercekten cok mu korkunc agri veriyor;( en cok altta muayeneden korkuyorun nedense
Gercekten mii keske hep senin gibilerden dinlesek bu dogum hikayelerini baska baska hikayeler beni cok korkutuyor boyle seyler duyunca rahatliyorum.Lavmanda acı felan hissetmiyorsun canım... Kesiyide zaten doğum sancısından anlamıyorsun bile dikiş atılırken bile çok hissetmedim ben... Alttan muayeneye gelince o da hiç can acıtmıyor lakin gelen bakıyor giden bakıyor pek mahremiyet kalmıyor tek sıkıntısı o yani
Annem hep çocuğun doğdumu bütün acını sancını unutursun dedi bana başka da bir şey anlatmadı ben korkmayayım diye... Bende işin hep o kısmına odaklandım açıkçası. Ha canım yanmadı mı elbette yandı. Yani o kadar çok bağırdım ki hastane inledi:)ama neticede herkesin acısı kendine yapısı farklı... O nedenle başkalarının lafına bakmamak lazım bence çok da... Hayırlısı neyse o olsun..Gercekten mii keske hep senin gibilerden dinlesek bu dogum hikayelerini baska baska hikayeler beni cok korkutuyor boyle seyler duyunca rahatliyorum.