Doğuma Hazırlık Normal Doğum İçin Özel hastane önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BrcVlkn34brc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
14
4
1
29
Merhaba arkadaşlar;
36+2 haftalık gebeyim , Beylikduzu Medilife hastanesine gidiyorum ve normal doğum istiyorum .Doktorum normal olmaz diyor boyum kisaymis %90 sezeryan diyor , hiç anlam veremedim.Ben diretince en son son haftaya kadar bekle istersen ama dayanamazsin yine sezeryan olur diyor, Beylikdüzü YAKINI guvenilir özel bildiğiniz hastane var mi? Ya da benim gibi olan varmı acaba

Boyum 1.50 , diretmek değilde bebeğim bende çok şükür sağlıklıyız bir engel yok o yüzden normal istiyorum, birde sezeryan olanlar çok korkutuyor biraz endişeliyim o yüzden

Benimle ayni boydasiniz ve teyzemlede ayni boydayiz😁 teyzem seneler önce saglikli bi sekilde normal dogum yapmis. Ben ise bebegimin başı haznede diye acil sezeryana alindim 38. Haftamda ve bebeğim basinda yuvarlak bi izle dogmustu sonradan düzeldi. Sezeryan sonrasi tabiiki agrilar oluyor ama dayaniyoruz mecbur. Kızimdada 36. Haftamda suyum geldi 4 cm aciklikla hastanede aldim soluğu. Sabah 8 den 12 ye kadar dogum sancisi cektim.doktorumu istedigim icin doktorum sehir disindan geldi hemen doguma alinamadim. Ben o sanciyla önüme gelen kim varsa kavga etmisim 😅 gerckten dayanilmazdi. Bana sorsalar hangisi kolay diye sezeryan derim. Herkesin acı eşiği farkli bence en guzel dogum şekli skntisiz dogum seklidir. Kimisi diyoki 10 dakikada normal dogum yaptim. Yani hakkinizda hayirlisi olsun hic korkmayin. Emin olun o an heyecandan zaten biranda hersey oluyor

Merhaba arkadaşlar;
36+2 haftalık gebeyim , Beylikduzu Medilife hastanesine gidiyorum ve normal doğum istiyorum .Doktorum normal olmaz diyor boyum kisaymis %90 sezeryan diyor , hiç anlam veremedim.Ben diretince en son son haftaya kadar bekle istersen ama dayanamazsin yine sezeryan olur diyor, Beylikdüzü YAKINI guvenilir özel bildiğiniz hastane var mi? Ya da benim gibi olan varmı acaba
Ne alaka boyun kısa diye sezaryanmi olunur benimde boyum kısa 1.49 um ama yaptım

Back
X