- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
ben39 haftadn sonra akmima geldikçe atiyordum agzima hiç saymadumhurmayı günde ne kadar yemek gerekli acaba kızlar. bir de doğuma ne kadar zaman varken başlasak faydası olur.
boll bolll yuruyus yapin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben39 haftadn sonra akmima geldikçe atiyordum agzima hiç saymadumhurmayı günde ne kadar yemek gerekli acaba kızlar. bir de doğuma ne kadar zaman varken başlasak faydası olur.
benim çok ama çok kolay bi dogumum oldu cnaim
41. haftamda dogurdul, 3. dogumumdu
yarim saatin içinde sanci absladi çocuk dogdu ebeelr bi daha dogurusan sakin evde hiç durma evde dogurusun dedi hatat :)
son iki haftamda iki kiloya aykin hurma yemistim
ama yaninda çok yurudum merdiven çikdim falan
epiduralin amaci sancisiz dogumgerçekten acı çekmedin mi :) çok pis gülmüşün korktum valla.
ne kadar para verdin özelde mi yaptırdın peki? kesik yırtık falan oldu mu
yurumeyi her zaman yapin, hurmaya acele etmeyinay hadi inşaAllah ya bende hurma yiycem bol bol yürüycem.
epiduralin amaci sancisiz dogum
çekmezsin sanci
ama açilma ilerleyene kadar biraz olur daa o bisey deil gittikçe siddetleniyor sanci :)
bu aralar çok enerjim düşük, hep uyuyasım hep yatasım var normal mi? halim kalmıyor. zaten çalıştığım için erken uyanıyorum. iş güç koşturma.yurumeyi her zaman yapin, hurmaya acele etmeyin
benim iki çcougum daha var onlari okula gotur getir vs hiç oturmadim denebilir hamilelikde :)
elinizden geleni yapinbu aralar çok enerjim düşük, hep uyuyasım hep yatasım var normal mi? halim kalmıyor. zaten çalıştığım için erken uyanıyorum. iş güç koşturma.Rabbim keşke fırsat verse de evimde büyütsem kimseye bırakmadan çocuğumu. yoksa böyle 2 ay sonunda işe dönmem gerekecek.
elinizden geleni yapin
son dogum izninde yurusunuz simdi aktif olamuyorsaniz
merdiven çikabilirsiniz mesela eviniz asansorluyse
haraket etmelisiniz bi sekilde
evet, bende sizin durumunuzdayım.. 10. haftanın içindeyim ve okadar yorgun hissediyorum ki kendimi, bırakın hareket etmeyi, beslenmeme bile özen gösteremiyorum heves ettiğimceUmarım en kısa sürede geçer bu hal.. Sanırım yorgunluğa aşırı mide bulantısı da eşlik ettiği için bu haldeyim..
Tatlım bende senin gibiydim ama şunu söyleyeyim ilk 3 ayda bebeğin sınır hücreleri oluştuğu için protein ağırlıklı beslenmeye çalış ki daha sonra bebeğin dikkat eksikliği olmasın.evet, bende sizin durumunuzdayım.. 10. haftanın içindeyim ve okadar yorgun hissediyorum ki kendimi, bırakın hareket etmeyi, beslenmeme bile özen gösteremiyorum heves ettiğimceUmarım en kısa sürede geçer bu hal.. Sanırım yorgunluğa aşırı mide bulantısı da eşlik ettiği için bu haldeyim..
Merdiven çıkabilirsin. Asansörle in yürüyerek çık dedi doktorum.yurumeye fırsatımız yoksa napcaz
Kurmanın ne gibi faydası oluyor acababenim çok ama çok kolay bi dogumum oldu cnaim
41. haftamda dogurdul, 3. dogumumdu
yarim saatin içinde sanci absladi çocuk dogdu ebeelr bi daha dogurusan sakin evde hiç durma evde dogurusun dedi hatat :)
son iki haftamda iki kiloya aykin hurma yemistim
ama yaninda çok yurudum merdiven çikdim falan
Kurmanın ne gibi faydası oluyor acaba