isteğe bağlı sezaryen diye bir şey var özelde.. en azından benim hastanemde vardı.. sigorta hiçbir şeyini karşılamıyor.. basıyorsun parayı oluyorsun.. keşke olmasan tabi ama konu hakkında hassas olduğun belli, ahkam kesmeye gerek yok.. korkunun da bir sezaryen sebebi olduğuna inanıyorum ben. tek önerim çok kilo alma, doğum sonrasında üzücü bir göbek kalıyor.. sağlıcakla kucağına al..Korkuyorum çok ve sezeryan istiyorum.. şimdi bana normal dogumun faydalarindan sezeryanin zararlarindan bahsetmeyin allahaşkına. Herseyi biliyorum ama yapamam ben zor geciyor kasilmalarim korkuyorum çok .Sizden.tek istegim doktoru nasil.ikna edicem sezeryan.konusunda Allahaskina yardim edin...
Ben özele gidiyorum canım ve bende doktiruna sezeryan istediğimi söyledim kesinlikle normal olacak diyor beni normal için ikna etmeye çalışiyor her ozel bir değil demek kiDevlet Hastanesi ise ikna edemezsin, keyfi sezeryan yasaklandı biliyorsun, sorun olmadığı sürece sezeryan yaptıramazlar, özel hastane ise onları normal doğuma ikna etmesi daha zor, bir şekilde birşey bulup sezeryana alıyorlar
Bende senin gibiyim özele gidiyorum doktora söyledim sezeryan istediğimi söyledim Mayıs kabul etmedi o günden beri stresten uyuyamıyorum bu kontrolümde tekrar deneyeceğim şansımı inşallah kabul eder doktorum beni normale ikna etmeye çalışiyorKorkuyorum çok ve sezeryan istiyorum.. şimdi bana normal dogumun faydalarindan sezeryanin zararlarindan bahsetmeyin allahaşkına. Herseyi biliyorum ama yapamam ben zor geciyor kasilmalarim korkuyorum çok .Sizden.tek istegim doktoru nasil.ikna edicem sezeryan.konusunda Allahaskina yardim edin...
Ya bu arada insanlari anlamiyorum kime desem normal istemiyorum korkuyorum diye hemen bı sanki çocuğumu dusunmuyormusum gibi davranıyorlar işte anneliği ne olduğunu normal doğum yapınca anlarsın falan filan sanki normal doğuran anne sezeryan doğuran değil gibi davranıyorlarKorkuyorum çok ve sezeryan istiyorum.. şimdi bana normal dogumun faydalarindan sezeryanin zararlarindan bahsetmeyin allahaşkına. Herseyi biliyorum ama yapamam ben zor geciyor kasilmalarim korkuyorum çok .Sizden.tek istegim doktoru nasil.ikna edicem sezeryan.konusunda Allahaskina yardim edin...
Seni en iyi ben anlarım bende korkuyorum. Büyük konuşmak gibi olmasın da normal doğum asla yapamam. Ben şu an devlete gidiyorum ama bikaç ay sonra özele geçcem. Özelde sezaryen yapıyolar orda yaparsın sende. Normal istemiyosan yapmak zorunda değilsin sonuçta kendi kararın.Korkuyorum çok ve sezeryan istiyorum.. şimdi bana normal dogumun faydalarindan sezeryanin zararlarindan bahsetmeyin allahaşkına. Herseyi biliyorum ama yapamam ben zor geciyor kasilmalarim korkuyorum çok .Sizden.tek istegim doktoru nasil.ikna edicem sezeryan.konusunda Allahaskina yardim edin...
Normal doğum iyidir herkes korkuyor bende cok korkuyorum ama bi yandanda bu hısı yaşamayı cok istiyorum ama yine doktorumla konuşucam doğum sırasında dayanamayıp sezaryan istesem beni sezaryana alsınlar diye konuşmayı. Düşünüyorum.Ben de 35 haftalık hamileyim, özele gidiyorum, doktoruma çok korkuyorum sezaryen olmak istiyorum demiştim, bir sorun olmadıkça keyfi sezaryen yapmıyoruz dedi. Şu an kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü doktorumu bırakmak istemiyorum. Bir yandan da çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?