Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkulacak bir sey olmadığı milyon defa söylenmiştir de işte insan bilmediğinden korkar. Acı yok. Doğumdan da korkmayın. Bu konular üstüne dusunmemenizi tavsiye ederim. Düşündükçe kafada kuracaksınız. Kurdukca korkacasiniz. Tecrübe etmediniz çünkü. Anı yaşayın ve düşünmeyin arastirmayin okumayın.Off dogumdan bende birazcık korkuyorum ama korkuyu yenmek lazım bir şekilde.. biri alttan muaneyi tarif edebilir mi? Acı hissediliyor mu, kısa mı sürüyo, elle mi oluyo vs..?
Ay bende 6 aylik evliyim ama hep girise degnce yanma oluyo ilski hemen ilerleyemiyo. Smdi dusundugm dr alttan elini sokarkende yancak nasil olcak ? Kasma kendni dicek ama ben hemen bacaklarmi kapatiyorm elimde olmadan... eline jel suruyomu kiErken Doğum riskim olunca alttan muayenemi daha bu haftada yapmak zorunda kaldı doktorum açılma falan var mı diye. Kendimi acıyacak diye o kadar odaklamıştımki bittiğini farkettiğimde şok geçirdim. Hiçbirşey hissetmiyorsunuz emin olabilirsiniz ki şunu da ufacık not düşeyim 4 yıllık evli olmama rağmen ilişkide bile hala zorlandığım olur.
Valla öncesinde vajinal usg de yaptığı için jel sürülmüştü zaten vajinama. Yani ben hiç hissetmedim desem yeri. Üstünde çok düşünmemeye çalışın çünkü gerçekten neden bu kadar kafaya takmışım diyeceksiniz.Ay bende 6 aylik evliyim ama hep girise degnce yanma oluyo ilski hemen ilerleyemiyo. Smdi dusundugm dr alttan elini sokarkende yancak nasil olcak ? Kasma kendni dicek ama ben hemen bacaklarmi kapatiyorm elimde olmadan... eline jel suruyomu ki
Beni de sancidan cok o cati muayenesinin stresi sarmisti. Kisa sureli bir durum zaten. Cok az bir sanci belki hissedebilirsiniz. Fakat hic oyle 22 hafta daha dusunmenize degecek bir durum degil. Dogumda bebek cikana kadar biraz zorlayabilir. Bebek ciktigi an uyusukluktan mi yoksa o mukemmel ses tonunun, guzel yuzun buyusunden mi bilmiyorum, hicbir seu hissetmiyorsunuz. Size sadece sunu soyleyebilirim. Bin kere o gune donsem bin kere normal dogumu tercih ederdim.Kızlar 18 haftalık hamileyim günler geçtikçe artan bir doğum korkum var ama sorun sancilar değil çatı muanesi nasıl oluyo bakarken acı hissediliyor mu açılma var mı yok mu diye bakilirken bebeği cikartırken deneyimli anneler paylaşırsa çok sevinirim
Ay bide alttan bakarken oramizi inceler gibi mi bakiyo dr yoksa cok bakmadan mi yapiyo utanirim yaValla öncesinde vajinal usg de yaptığı için jel sürülmüştü zaten vajinama. Yani ben hiç hissetmedim desem yeri. Üstünde çok düşünmemeye çalışın çünkü gerçekten neden bu kadar kafaya takmışım diyeceksiniz.
Normalde vajinadan muayene ederken spekulum diye birseyle bakiyorlarya sac maşası gibi onun kadar aci varmi cati muayenesinde yoksa daha fazla bi acimi bende bunu merak ediyorumBeni de sancidan cok o cati muayenesinin stresi sarmisti. Kisa sureli bir durum zaten. Cok az bir sanci belki hissedebilirsiniz. Fakat hic oyle 22 hafta daha dusunmenize degecek bir durum degil. Dogumda bebek cikana kadar biraz zorlayabilir. Bebek ciktigi an uyusukluktan mi yoksa o mukemmel ses tonunun, guzel yuzun buyusunden mi bilmiyorum, hicbir seu hissetmiyorsunuz. Size sadece sunu soyleyebilirim. Bin kere o gune donsem bin kere normal dogumu tercih ederdim.
Doktor oraya bakmıyor bile ki. Ultrason cihazını yerleştirirken nasıl dikkat etmiyor ise elle muayenede de hiç bakmıyor. İki parmağıyla muayenesini yapıp hissetmeye çalışıyor o kadar. Doktor havaya bakıyordu desem yeri hesap yapıyor gibiAy bide alttan bakarken oramizi inceler gibi mi bakiyo dr yoksa cok bakmadan mi yapiyo utanirim ya
Spekulum ile alakası bile Yok. Sanki ilişkiye girermiş gibi 2 parmak ile yapıyor muayeneyi. O kadar bile hissetmedim hoş panikten mi neden bilmemNormalde vajinadan muayene ederken spekulum diye birseyle bakiyorlarya sac maşası gibi onun kadar aci varmi cati muayenesinde yoksa daha fazla bi acimi bende bunu merak ediyorumtecrubeliler bilgilendirebilir mi ??