Normal doğum korkusu

Yook yook hiç düşünme o işi
Eskisi gibi kalırr ya da , daha güzelleştirirler , bir arkadaşım vardı dua ediuodu doktora sağolsun çok eskisinden güzel dikmiş diye.
İlk doğumumdan sıyrık olduğu için dört tane dikişim vardı , şekilde bozukluk yok şükür.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Birbuçuk yaşında oğlum var normal doğum yaptım. Epidural almadım. Hiç korkmadım yine olursa yine normal isterim. Saçma hikayelere kulaklarını tıka. Sen güçlüsün çünkü annesin. Bebeğin de sana yardım edecek birlikte başaracaksınız. Çok güzel bir duygu emin ol. Benim kesi de oldu. Dikişim vardı yani. Ama çok çabuk iyileştim hiç bişey kalmadı. Doğumda onları hissetmiyorsun. Lütfen korkma. Dua et allah yardımcı olur. Kendine inan sen annesin. Nefes egzersizleri yap yürüyüşü ihmal etme doğumunu kolaylaştırır. Sağlıkla gelsin inşallah.

Ay canım ya vallaha iyiki varsınız içme su serpilio böyle duyunca

Oy maşallah maşallah canım içimi çok rahatlattın valla tamam önce bebek sağlıklı olsun ama bizim karizma da cizilmesin dimi, ay hadi inşallah

Kesi atıldı dikiş atıldı. Su an hicbir sikinti yok. Korkma sakin. Doğumdan çıktım sonra doktor kontrole geldi sorun var mi dedi. Yaa ben cisimi tutamiyorum dedim:)) olacak o kadar dedi adam. 3 gun tutmakta sorun cektim. Niye tutuyorsam kos tuvalete dimi:)) eski haline dönüyor. 15 gun dikişler açılırsa diye ağladım yaa:)) doktora kontrole gittim. Kanama yoksa bir şey olmaz dedi.

Sağolasın canım inşallah ben de sorunsuz atlatirim inanki tek derdim kesi. Sancı falan umrumda değil yani

Canım o kesiği atarken uyusturuyorlar mi orayi ?
Canımm dogum anında hıc bırseyın farkında olmuyorsun.yanı dur kesecem bekle önce uyusturuyum sonra kesıyım dıye bısey yok.doktor kesmiş oluyor sen kesılıp kesılmedıgını bılmıyorsun bıle.yanı normal zamanda yasayacagın kesık acısı gıbı birsey hıssetmiyorsun.Ben sana ne kadar anlatmaya calıssam bıle inanki sen yasamadan benım ne demek istedıgımı anlayamassın. Allah saglıklı dogumlar nasıp etsın inşallah

Canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla perişan olmadan doğum yapalım da valla korku sarıyor yavaştan

İki normal doğum yaptım ikisi de çok kolay oldu. Bende hep iyi normal doğum hikayelerine bakiyordum internetten. O anı hayal ediyordum , motive oluyordum. Normal dogum sancıları çok kötü değil bence sadece son 2 3 sancı biraz zor , o sancılar gelince de doğuyor zaten.
Benim sancim olmadı leke ile gittim . Son 3 sancı hariç her şey çok kolay , doğum anida dahil . Dr ve ebenin dediğini yapın.
Herkes nasıl doguruyorsa öyle dogurucaksiniz ,n iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…