- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Ankarasengul
-
Ama icimden hep bir his sezeryan olacakmis gibiAynen kuzum yaaa❤❤
Yook yook hiç düşünme o işiHiç sorma benim bile vakit geçmiyor ama yaklaştıkça korku sarıyor, normal istiyorum inşallah allah izin verirse ama bu epizyo 'dan çok korkuyorum ve alt tarafın bozulup tekrar eskisi gibi olmamasindanilk doğum olunca cahillikten işte insan daha tedirgin oluyor
Ay canım ya vallaha iyiki varsınız içme su serpilio böyle duyuncaAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Birbuçuk yaşında oğlum var normal doğum yaptım. Epidural almadım. Hiç korkmadım yine olursa yine normal isterim. Saçma hikayelere kulaklarını tıka. Sen güçlüsün çünkü annesin. Bebeğin de sana yardım edecek birlikte başaracaksınız. Çok güzel bir duygu emin ol. Benim kesi de oldu. Dikişim vardı yani. Ama çok çabuk iyileştim hiç bişey kalmadı. Doğumda onları hissetmiyorsun. Lütfen korkma. Dua et allah yardımcı olur. Kendine inan sen annesin. Nefes egzersizleri yap yürüyüşü ihmal etme doğumunu kolaylaştırır. Sağlıkla gelsin inşallah.
Öyle düşünme ben kendimi normal doğuma alıştırıyorum vallahaAma icimden hep bir his sezeryan olacakmis gibi
Insallah canim Rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin:)Öyle düşünme ben kendimi normal doğuma alıştırıyorum vallaha
Oy maşallah maşallah canım içimi çok rahatlattın vallaYook yook hiç düşünme o işi
Eskisi gibi kalırr ya da , daha güzelleştirirler , bir arkadaşım vardı dua ediuodu doktora sağolsun çok eskisinden güzel dikmiş diye.
İlk doğumumdan sıyrık olduğu için dört tane dikişim vardı , şekilde bozukluk yok şükür.
Aynen aynen kaportayı fazla dağıtmadan bitirelim şu süreci :):)Oy maşallah maşallah canım içimi çok rahatlattın vallatamam önce bebek sağlıklı olsun ama bizim karizma da cizilmesin dimi, ay hadi inşallah
Amin kuzum herkese inşallah allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin rabbim olmayanlarda versinInsallah canim Rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin:)
Evet hem de nasıl gsel bi mucize bu böyle içinde bi canlı büyütüyor sun senin ve sevdiğin kişinin kanındanAminn insAllahboyle mucizevi iste anne olmak
Çok şükür Rabbime:) minicik hareketleri hissetmek paha bicilemez:)Evet hem de nasıl gsel bi mucize bu böyle içinde bi canlı büyütüyor sun senin ve sevdiğin kişinin kanından
Evet ben azar azar hissediyorumÇok şükür Rabbime:) minicik hareketleri hissetmek paha bicilemez:)
Kesi atıldı dikiş atıldı. Su an hicbir sikinti yok. Korkma sakin. Doğumdan çıktım sonra doktor kontrole geldi sorun var mi dedi. Yaa ben cisimi tutamiyorum dedim:)) olacak o kadar dedi adam. 3 gun tutmakta sorun cektim. Niye tutuyorsam kos tuvalete dimi:)) eski haline dönüyor. 15 gun dikişler açılırsa diye ağladım yaa:)) doktora kontrole gittim. Kanama yoksa bir şey olmaz dedi.Ben de sancı falan umrumda değil çekerim dayanirim da, alt tarafın hâli ne olacak düşündükçe tırsıyorumkesik atarlar mı atarlarsa nasıl iyileşir falan filan. Ne hayirliysa o olsun inşallah ya napalim Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağolasın canım inşallah ben de sorunsuz atlatirim inanki tek derdim kesi. Sancı falan umrumda değil yaniKesi atıldı dikiş atıldı. Su an hicbir sikinti yok. Korkma sakin. Doğumdan çıktım sonra doktor kontrole geldi sorun var mi dedi. Yaa ben cisimi tutamiyorum dedim:)) olacak o kadar dedi adam. 3 gun tutmakta sorun cektim. Niye tutuyorsam kos tuvalete dimi:)) eski haline dönüyor. 15 gun dikişler açılırsa diye ağladım yaa:)) doktora kontrole gittim. Kanama yoksa bir şey olmaz dedi.
Cinsiyeti belli mi canimEvet ben azar azar hissediyorum
Canımm dogum anında hıc bırseyın farkında olmuyorsun.yanı dur kesecem bekle önce uyusturuyum sonra kesıyım dıye bısey yok.doktor kesmiş oluyor sen kesılıp kesılmedıgını bılmıyorsun bıle.yanı normal zamanda yasayacagın kesık acısı gıbı birsey hıssetmiyorsun.Ben sana ne kadar anlatmaya calıssam bıle inanki sen yasamadan benım ne demek istedıgımı anlayamassın.Canım o kesiği atarken uyusturuyorlar mi orayi ?
Canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla perişan olmadan doğum yapalım da valla korku sarıyor yavaştanCanımm dogum anında hıc bırseyın farkında olmuyorsun.yanı dur kesecem bekle önce uyusturuyum sonra kesıyım dıye bısey yok.doktor kesmiş oluyor sen kesılıp kesılmedıgını bılmıyorsun bıle.yanı normal zamanda yasayacagın kesık acısı gıbı birsey hıssetmiyorsun.Ben sana ne kadar anlatmaya calıssam bıle inanki sen yasamadan benım ne demek istedıgımı anlayamassın.Allah saglıklı dogumlar nasıp etsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?