Doğuma Hazırlık Normal doğum mu sezeryan mı çok korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
40+6 da sancılarımın gelmemesi sebebiyle suni sancılı normal doğum yaptım.20 saati buldu doğumum.Ama bebek doğduğu andan sonra her şey geride kaldı.
Korkmamani tavsiye ederim.Bu arada ben üniversite hastanesine doğim yaptım ve çok memnun kaldım.
Bebeğin ve senin için hangisi daha sağlıklıysa o olsun.Normal ya da sezeryan hiç fark etmez.

Önemli olan sizin kendinizi neye hazır hissettiginiz. Doktorunuz her ikisini de yapabileceğinizi söylemiş. Zor doğum kolay doğum herkese göre değişir . Bazıları sezaryen olur iki hafta kalkamaz bazıları olur aynı gün kalkar . Ben iki tür insanda tanıdım. Munyesel bi durum. Abimin eşi normal doğum yaptı hemen ayağa kalktı ben doğum yaptım iki hafta toparlanmakta zorlandım. Karşı komşum ilk çocuğunu sezaryen yapmış ikincisini normal doğum yapmış , normal doğumunun daha rahat olduğunu söyledi ama cumleme dikkat edin lütfen "normal doğumunun" diyorum çünkü kişiye özel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…