Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NORMAL DOĞUM; SADİ KONUK MU? KANUNİ S.SÜLEYMAN DEVLET HASTANESİ Mİ?
Hayır canım ama hastalarımdan çok kişi orada doğum yaptı her türlü ekipmana sahipler büyük ve ferah bir hastane ayrıca. Kotu yorumlara gelincede her hastaneyle ilgili kötü hatta korkunç şeyler duyabilirsin önemli olan doktorun ile arandaki iletişim
arkadaşım 5 sene önce kanunide normal doğum yaptı.bütün gebelik sürecini özelde geçirdi ama sezeryan denilince oraya gitti.suyu gelen bayana temizlik personeli daha yeni silmiştim diye söylenmiş.15/20 kişi aynı odada doğumu bekliyormuş.ama çıktığında anlattıklarıyla aylarca güldürecek anı biriktirmişti orada
Hayır canım ama hastalarımdan çok kişi orada doğum yaptı her türlü ekipmana sahipler büyük ve ferah bir hastane ayrıca. Kotu yorumlara gelincede her hastaneyle ilgili kötü hatta korkunç şeyler duyabilirsin önemli olan doktorun ile arandaki iletişim
Özel de sabit bi doktorum var fakat devlette sadi konuk ve kanuniye sadece testlerimi yaptırmak için gidiyordum. Özelde fiyat fazla gelince devlette mi doğursam diye düşünmeye başladım.
Özel de sabit bi doktorum var fakat devlette sadi konuk ve kanuniye sadece testlerimi yaptırmak için gidiyordum. Özelde fiyat fazla gelince devlette mi doğursam diye düşünmeye başladım.
Keşke biraz daha erken gidip bir doktor bulsaydın canım kendine. Coook zengin olmadıkça özelde doğum müsriflik bence su ana kadar ki gözlemlerime göre söylüyorum ki devlette çalışan doktorlar cook daha tecrübeli oluyorlar önemli olan ilgili ve nazik olanını bulabilmek çünkü çok hasta bakıyorlar ve yorgun oldukları için her hastaya yeterince ilgi alaka gösteremiyorlar
En başından beri özelde doğurcam diye kararlaştırdığım için devlete sadece testler için gidiyordum. Bilemiyorum çok kararsızım şuan inşşalh pişman olacağım bir seçim yapmam