normal doğum sonrası dikis sorunu Acil

dilemneva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
13
0
38
Arkadaşlar ben 1 ay önce normal zorlu bir doğum geçirdim ne kadar dikisim olduğunu sormadim onlarda söylemedi zaten. Maalesef doğumunda dikisimi stajyere yaptırdılar ve şuanda büyük diskimi yapamıyorum sadece sıvı olarak çıkıyor benle ayni durumda olan biri var mi yada bi başkasından boyle birşey duydunuz mu acaba yardim edin bi akil verin ne olur ben ne yapacağım ??? Bana bi çare kızlar acil

Belki aynı durumda olan biri çıkar yazar ama ihmal etmeyin başka bir doktora mutlaka görünüm, bir ay iyileşme suresi için yeterli aslında.

Doğumdan sonra doktorum 40ın çıkınca gel muayneye demişti. Gitseniz iyi olur.

Doğumdan sonra doktorum 40ın çıkınca gel muayneye demişti. Gitseniz iyi olur.
Bana kimse birşey demedi yahuu o kadar cok aci cektimki bi daha o hastaneden iceri adim atmak istemiyorum benimki doğum değildi sanki korku film seti gibiydi zaten hepsinden nefret ettim bi daha normal doğum yapmam onların yüzünden beni doğumdan soguttular yemin ederim 1 aydır çektiğim açının haddi hesabi yok umarım beni bu şekilde diken stajyeride doğum yaptığında başka bir stajyer aynen makatina kadar diksin nasil bi duyguymus anlar belki

Anladığım kadarıyla özel doktorunuz yoktu, öyleyse başka iyi bir kadın doğum uzmanı bulup ona gidin nedir ne değildir durumunuz onu öğrenin en azından.

Hangi hastane acaba? Stajyer dr.a emanet edilir mi ya ?
Başka bir dr.a gidin, hatalıysa rapor alıp şikayet edin. Lutfen ihmal etmeyin dava da açın.
Başkasının canı yanmaz hemde siz hakkınızı alırsınız.

X