normal doğum sonrası :( napcam ben şimdi :(

hiraaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
54
0
46
İzmir
merhabalar arkadaşlar ...ben 1 ay önce normal doğum yaptım 2. doğumum ve 20 yaşındayım .oğlum yani 2. bebeğim 4kilo doğdu iri bi bebekti yani zor oldu biraz doğumum biraz fazla dikişim vardı.dün hala dikişlerim düşmeyince kontrole gittim doktorum dikişlerin güzel düzelmiş çok az kalmış düşmesine dedi.ama 2 dikişim açılmış zamanla kapanır dedi dünden beri çok kötüyüm dikişim açılmış öle kalırsa bn daha 20 yaşındayım eşim 30 daha genciz acaba bu cinsel hayatımızı etkiler mi ben çok korkuyorum.eşim zaten sürekli soruyo dikişin çok mu diye ona az diyom dikişimin açıldığınıda söylemedim :( hadi cinsel hayatımız kötü giderse çok genişse e dikişimde açılmış zaten ya kapanmazsa nolcak.ben eşimi çok seviyorum inanılmaz çok napcam ben şimdi...

iki dikişin açıldı diye mi eşinle aran bozulacak ne var söyleyemiycek?
neden az dikişim var dediniz eşinize madem bu kadar önemli bu mevzu sezeryan doğum yapsaydınız:ssz:

merhabalar arkadaşlar ...ben 1 ay önce normal doğum yaptım 2. doğumum ve 20 yaşındayım .oğlum yani 2. bebeğim 4kilo doğdu iri bi bebekti yani zor oldu biraz doğumum biraz fazla dikişim vardı.dün hala dikişlerim düşmeyince kontrole gittim doktorum dikişlerin güzel düzelmiş çok az kalmış düşmesine dedi.ama 2 dikişim açılmış zamanla kapanır dedi dünden beri çok kötüyüm dikişim açılmış öle kalırsa bn daha 20 yaşındayım eşim 30 daha genciz acaba bu cinsel hayatımızı etkiler mi ben çok korkuyorum.eşim zaten sürekli soruyo dikişin çok mu diye ona az diyom dikişimin açıldığınıda söylemedim :( hadi cinsel hayatımız kötü giderse çok genişse e dikişimde açılmış zaten ya kapanmazsa nolcak.ben eşimi çok seviyorum inanılmaz çok napcam ben şimdi...

kaç yaşında evlendin de 20 yaşında 2.bebeği yaptın:44:

neyse soruna geleyim.ilk doğumumda bebeğim kanala girince ağrım tamamen kesildi ve ebe kesik attı bebek ölmesin diye ve epey fazlaydı dikişleim.normalda dikişlerin üzerine oturmamam gerekiyordu ama bebeğim memeyi almamıştı ve alsın diye çok uğraştık ve hep üzerine oturdum.bu yüzden epey dikişim açılmıştı.hiç bir sorun yaşamadık.:17:

kimileri kapanmış,kapanmayanları da 2.doğumda diktiler:34:

bu kadınların çekilecek ne çok çilesi varmış eşin de azcık anlayışlı davranacak bu senın elinde olan birşey mi ki Allah önce sağlık versin

20 yaşında 2 doğum yapmışsın eşin önce bunları bi düşünsün.

sen kendine dert etme bunları ve iyice korun yoksa iyice genişlersin 3.yüde doğurursan.

başka bir çocuk daha düşünüyor musun?

Geçmiş olsun...ilk önce sağlığını düşün....Psikolojini de bozma bunları düşünerek......Zamanla iyileşirsin....Bir de bebeğini bol bol emzir mutlaka rahim toparlanması açısından emzirmek çok faydalı...

yok başak çocuk düşünmüyorum zaten ilk doğumum rahat olmuştu o yüzden ondan cesaret aldım 2.yide normal yaptım bebeğim aniden kilo aldı karnımda son kontrolümde 3.250ydi çünkü...dikş yüzünden aram tabi açılmıycak eşimle sadece piskolojik olarak ona adapte etmesin kendini istyrm :( 17 yaşımda evlendim ve bebeklerim ardarda oldu

Sen önce kendi sağlıgını düşün eşinde sabretsin sana destek olsun bebeginin aniden kg almasının sebeni nedir şeker rahatsızlıgımı var gebelikte hiç ölçtürdün mü şekerini.

Batikonla pansuman yapmalisin kendiliginden kapanir takma fazla kafana. Birde kesi ne taraftaysa diger tarafina dogru otur. Ben bir ay oturamadim cok dikisim vardi gecmis olsun.

senin ve eşinin şu an adepte olması gereken tek şey, senin ve çocuklarının sağlığı...
şu an başka bişey düşünmek için çok erken bence...

valla canım ben olsam benimde psikolojim bozulurdu kimi normal doğum yapana soruyorum tabikide eskisi gibi olmuyo cinsel hayat diyo kimiside orası eskisinden daha iyi oluyo diyo...eşimde hamile kalırsan normal yap isterim ama orası bozulurmu diye beynimi yiyo...ama bozulmuyomuş doktora bile sordum hamile olmadığım halde...o dikişler açılsa bile et kaynar canım zaten bi şekilde hiç merak etme kaldıki öyle kalıcak olsa tekrar dikiş atılırdı emin ol...benim anneminde dikişleri açılmış ve tekrar dikiş açılmış demekki seninkisi kaynayabilecek durumda çok geçmiş olsun...

Senin sağlığından canından önemli mi ya ?

Dikişlerinin açıldığını eşine söylemelisin.Saçma düşüncelere bürünmeyin Allah Aşkına.

Eşiniz o kadar mı düşüncesiz biri ? Sizin dikişlerinizin açıldığını duyduğunda ''haa tamam bitti tüm ilişkimiz '' mi diyecek ..

çocuk yapmadan önce düşünseymiş eşin onu.... neyse dikişlerinizi batikonlayıp kuru tutmaya çalışın çabucak iyileşirler...

Sen hiç kafana takma bence arkadaşım, bebeğine odaklan. Açılma olsaydı doktor tekrar dikiş atardı demek ki kaynayacak durumda. Hadi en kötüsünü düşünelim problem var, bununda çaresi var biliyorsun. Daraltılabiliyor sonradan

durumu nekadarda abartmışsın herşeyden önce kendı sağlığını düşün mıkrop kapmadan dıkışlerın bırleşsın bunu düşün erkekler bukadar özeni hakedıyormu acaba ?

keşke zamanında korunsaydınız cinselliği doya doya yaşardınız. ama artık keşke demenin bi anlamı yok olan olmuş. bence bu sorunuzu başka doktorlara danışın onlar daha iyi bilirler.

Benimde iki cocugum var ikiside normal dogum. İkinci bebegim 4 kilo dogdu. Dogurdugum gun teyzemin espirileri yuzunden gulme krizine girdigim icin butun dikisler acildi. Yarisi ordan yarisi burdan kaynama yaptigi icin degisik bi goruntu tabi:))) ama asla bi sorun yasamadim. Onceleri ben arasira sorun ederdim kocamda "iki cocuk dogurup hala dort dortlukmu olucan yok oyle yagma" gibi sozlerle beni sakinlestirmek adina dalga gecerdi:)))ve asla sorun ettigini belli eden bi durum yasamadim..
Merak etme yani esinle araniz guzelse asla sorun yasamicaksin zaten acilma varsada zamanla toparlaniyo..

gecmis olsun cnm bu yasta follofoş olmussun yapcak bisi yok bence hazır bu durumdayken 3.cocugu dogur .

Tabi ki eskisi gibi olmasını bekleme bu kadar kafaya takılacak bir şey değil yaşın daha çok genç estetik yaptırırsın. Ayrıca 4 kilo iri bir çocuk değil vajinanın çok esneyeceğini zannetmiyorum. Eski halini almaz ama mutlaka darlaşır

Back
X