Normal doğum sonrası önden gaz çıkması

Ebrar72

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
55
18
8
28
Merhaba arkadaşlar benim neredeyse 2 aylık bi bebeğim var 58 günlük ben doğum yaptıktan 20 gün sonra falan önden gaz çıkmaya başladı kokusuz.ve hala devam ediyor bu durum acaba benim gibi olan varmıydı aranızda normal bir şey mi kalkmaya çalışırken hareket ederken çıkıyor durduramıyorumda bi gün olmayacak insanların içinde olacak diye korkuyorum

“Flatus vaginalis” olarak da bilinen vajinadan hava çıkışına bağlı ses gelmesi, genelde vajinanın genişliği ve aşırı ıslanma ile ilişkilidir. gaz barsaktan olmadığı için kokusuzdur.

Canım ben
Canım ben de yaşadım zamanla azaldı şuan yok ama spora gitmiyorum. Vajinal genişledi. O gaz değil hava giriyo ve yaptığımız bazı hareketlerle çıkıyor maalesef ve sesli çıkıyor

Canım ben

Canım ben de yaşadım zamanla azaldı şuan yok ama spora gitmiyorum. Vajinal genişledi. O gaz değil hava giriyo ve yaptığımız bazı hareketlerle çıkıyor maalesef ve sesli çıkıyor
Çok sevindim zamanla geçtiğine ben normal doğum yaptım ve çok zorlu geçti 2 kez dikiş olmak zorunda kaldım hemşirelerin dikişleri kontrol etme şekli benim için tam bir tramvaydı hala atlatabilmiş değilim ve bu yüzden hastanenin kapısından bile geçerken içim ürperiyor bide bu mesele yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum

Sakın ihmal etmeyin sizink5 belki yanlış dikisten, belk5 dikisiniz açıldı. Benim çok fazla dikisim vardı. Nerdeyse vajina duvarı boyunca ve makat yanına kadar ilerleyen bir dikiş. Oyuzden olduğunu düşünüyorum

Tmm teşekkür ederim randevu aldım gidicem inşallah ters bir şey demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…