normal Doğum sonrası sıkıntılarım

Anne civciv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
253
123
53
Doğuma bir ay kala bol bol yürümeninde etkisi ile epiduralli normal Doğum yapmıştım. Doğum sonrası en çok zorluk çektiğim konu epizyo yani dikişler yüzünden oturamamak, WC ye gitmemek için dua etmek, yatamamak rahat uzanamamak, sızı ve acı geçsin diye sadece parol içebilmek. Bebeğimi dikişler yüzünden rahat oturamadığım için emzirememek, ayak ve bacaklarımdaki korkunç ödemdi. Resmen sağ bacağım soldakinin 3 katı şişti ayağımın halini görmemek için alev gibi yanmasına rağmen çorap giyiyordum.bu böylece 2 hafta sürdü. Yorgunluk bitkinlik lohusa hali psikolojisi yanı ruh halinizdeki çöküş, herşeye ağlamak . O zamana kadar kimseye muhtaç değilken o halde aşırı çaresiz kalmak ve ağlamak ağlamak.Allah ıma binlerce şükür geçti gitti ve sağlığımız yerinde. Hafızamdan silinmesini istediğim günlerdi

hele birde Benim gibi ilk doğumunuzsa ve yanınızda anneniz sadece bi hafta kaldıysa acınızda iç karartıcı psikolojinizde artıyor . Yanınıza yardım edecek biri olması çok önemli ve benim kısacık süreliğine sadece annem vardı

Back
X