- 1 Mayıs 2012
- 272
- 1
Ben epidural normal doğum yaptım. dr. um o kadar iyiydi ki. Doğumda ben birşey demeden kendisi estetik dikiş yapmış. Estetik dikişte dikiş izi olmuyor ve vajina eski halini alıyor. Dikişleride eriyen bir şeyle atıyorlar. Düşme falan yok. Kendiliğinden eriyor. Bana da az dikişin var demişti. Bana da batikan vermişti. Her tuvaletten sonra iyice kurulayıp pamuk yardımıyla her defasında bolcana sürüyorsun ki çok çabuk iyileşmesini sağlıyor. Ne dikiş ağrısı çektim ne Vajinada herhangibir deforme. Bazılarında tuvaletini yaparken yanma olur diye duymuştum bu korkuyla kaç saat yapmadığımı biliyorum sonra dayanamayıp yapınca hiççç birşey olmadığını gördüm. Bende eve gelir gelmez ayaklanmıştım. Bence bu dr.dan doktora değpişiyor. İyi bir doktora rastgelirseniz tamam doğumu yaptırdım 2 dikiş atayım demez.
Ayrıca normal doğum yapanlar için herkes şunu dediler bana hamileyken. Normal doğum yapınca rahim bal gibi oluyor. Bala bir parmak atarsın eski şeklini alır ya normal doğumda da rahim bal gibi çok çabuk eski halini alıyor demişlerdi.
Ayrıca normal doğum yapanlar için herkes şunu dediler bana hamileyken. Normal doğum yapınca rahim bal gibi oluyor. Bala bir parmak atarsın eski şeklini alır ya normal doğumda da rahim bal gibi çok çabuk eski halini alıyor demişlerdi.
Son düzenleme: