Normal doğum sonrası vajinal bollaşma oldu mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Doğumdan sonra bollaşma genişleme oluyor mu yoksa bi süre sonra eski haline dönüyor mu

3 normal doğum yaptım bi ara bende takıntı yapmıştımgenişledi diye ama ilişkide zevk alıyorum eşimde bi fark olmadığını söylüyor kegl egzersizi de yapıyorum

Bunu eşlere sormak lazım bence onlarda açıkça söyler mi bilmem ama bende korkuyorum çok farkederse diye
Eşler fark etmemişse bunu söyleyince dikkati oraya çekebilirz. Algı meselesi olabilir mesela siz kendinizde olan bişeyi birine söyleseniz o kişi bunu fark etmemişse siz söyledikten sonra o şey dikkatini çeker ve evet senin buran böyle der o yüzden tehlikeli bi soru olabilir eşler için 😀

Eşler fark etmemişse bunu söyleyince dikkati oraya çekebilirz. Algı meselesi olabilir mesela siz kendinizde olan bişeyi birine söyleseniz o kişi bunu fark etmemişse siz söyledikten sonra o şey dikkatini çeker ve evet senin buran böyle der o yüzden tehlikeli bi soru olabilir eşler için 😀
Mantıklı aslında ama yine de onlar hemen farkeder bence öyle bir durumu 😆

İlişki anında eşine dikkat et zevk alıyor mu almıyor mu zevkliyse sorun yoktur

illa ki bollaşma olur ancak çuval ağzı gibi de değil yani. Belki farkedilmeyecek kadar milimetrelik olabilir. Doktorum vajinal usgde cihazı yerleştirirken zorlandığı için doğumdan sonra hafif açılma olur demişti

3 normal doğum yaptım bi ara bende takıntı yapmıştımgenişledi diye ama ilişkide zevk alıyorum eşimde bi fark olmadığını söylüyor kegl egzersizi de yapıyorum
Merhaba ben de iki normal doğum yaptım ikisinde de kesi atıldı . İkinci doğumun üstünden 4 ay geçti ilkine göre vajina acikligim arttı hava alma olayı oluyor maalesef ve iki defa ilişki deneyimim oldu ve ikisinde de acı oldu vajina içinde sol tarafta ve akıntı da var sizin de böyle durumlarının oldu mu ?

Merhaba ben de iki normal doğum yaptım ikisinde de kesi atıldı . İkinci doğumun üstünden 4 ay geçti ilkine göre vajina acikligim arttı hava alma olayı oluyor maalesef ve iki defa ilişki deneyimim oldu ve ikisinde de acı oldu vajina içinde sol tarafta ve akıntı da var sizin de böyle durumlarının oldu mu ?
Benimde kesi atıldı ilk zamanlar ağrı oluyordu şuan ağrı yok hava alma bazen bende de oluyor sanki gaz yapmışım gibi ama bunun için hiç doktora gitmedim ister istemez genişleme oluyor ama eşim bunu sorun etmedi

Back
X