- 27 Haziran 2008
- 640
- 14
- 118

yaptıranlar var mı bilmiyorum! ama bilenlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim...ya da benim gibi düşünen ne kadar bayan var?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili kazen teşekkür ederim ilgilendiğin ve o delinin mesajını kaldırdığın için.![]()
Merhaba arkadaşım....yalnız senin yaptığın ne şimdi deli falan o da hakarete girmiyomu..............................ben de tüp bebek tedavisi gören biriyim.....bizler hep mecburi sezeryan olacak insanlarız.....demekki plajda göbek olmamış .....ne diye kızcağızın sanki yalan söylüyomuş gibi ağız birliği etmiş üstüne gidiyosunuz........yok demekki göbeği.....................olmamış demekki.....ben yazılanları okudum......eeee kızdırın kızdırın .....ondan sonra deli dee..........ayıp değilmi asıl senin yaptığın delilik şu anda....tek deli de sensin bence ağızını topla insan gibi cevaplar yazın...............10 kişi birden 1 kişiye saldırıyonuz.....bende sezeryanle doğurcam .......yani belki bende göbekli olmıycam ........hem kocaman bir göbekten sonra çatlakta sarkmada olur bence istediğin şekilde doğuryani.............................................................
bayanın yazdıklarını görseydınız arkadasa hak verırdınız. Yorumlarının çogu sılınmış yalnızca 1 tanesı kalmış...![]()
bayanın yazdıklarını görseydınız arkadasa hak verırdınız. Yorumlarının çogu sılınmış yalnızca 1 tanesı kalmış...![]()
bak canım ben asla sezeryan düşmanı değilim,bende tedavi ile hamile kaldım ve normal doğumuu koçum ile çokda dahat yaptım,gerekirse bebeğim için değil sezeryan herşey yapabilirdim,belki 2.de öyle olur bilemeyizki.arkadaşın mesajları silinmek sorunda kaldı taciz içeren kelimeler doluydu,ağzıma almak ,stemediğim.bu arada bilmeden yalnış yorumda bulunan veya herhangi hakarette bulunan kişiler hakkında yasal yollara kadar ilerleyebileceğimi bil.yazı stilinde aynı diğer kişi gibi.merhaba arkadaşım....yalnız senin yaptığın ne şimdi deli falan o da hakarete girmiyomu..............................ben de tüp bebek tedavisi gören biriyim.....bizler hep mecburi sezeryan olacak insanlarız.....demekki plajda göbek olmamış .....ne diye kızcağızın sanki yalan söylüyomuş gibi ağız birliği etmiş üstüne gidiyosunuz........yok demekki göbeği.....................olmamış demekki.....ben yazılanları okudum......eeee kızdırın kızdırın .....ondan sonra deli dee..........ayıp değilmi asıl senin yaptığın delilik şu anda....tek deli de sensin bence ağızını topla insan gibi cevaplar yazın...............10 kişi birden 1 kişiye saldırıyonuz.....bende sezeryanle doğurcam .......yani belki bende göbekli olmıycam ........hem kocaman bir göbekten sonra çatlakta sarkmada olur bence istediğin şekilde doğuryani.............................................................
Gereksiz yorumları ben kaldırdım arkadaşlar. Lütfen konu içeriğine uygun paylaşımınıza devam ediniz![]()
yazı stilinde aynı diğer kişi gibi.
sağol tatlım,sende okudun neler yazdığını,durduk yere niçin strese girelimki.
yalnış görmedik tatlım,sen boşver daha bişey yazma,ilerlerse biliyoruz sonunu..ama kımse ona birşey demedı..
Kendısı herkese tek tek cevap verme geregı duyarak gereksız anlamsız şeyler yazdı.
Yanlış görmüş olamam:44:
selam arkadaşım ya şu anda bide deli denmiş oooobayanada bi uyarı lütfen..............tüp bebekteki tüm arkadaşlarım adına rica ediyorum.......bizlerde sezeryan olcaz allahın izniyle......zasaydı galiba....
benımde dikkatimi çekti...