Normal doğum ve cinsellik

meryemgns

Ömrüm
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
52
12
88
Merhabalr ben doğum yapalı bugün 47 gün oluyor 2/3 gün önce eşimle ilişkiye girmek istedik fakat içteki dikişim çok ağrıdığı için olmadı. Böyle birşey yaşayan varmı ? Bilgilendirirseniz sevinirim..

içteki dikiş derken canım.bende 4 ay önce normal doğum yaptım dikişler 15 gün gibi düşmüştü.sanırım 45 günfilan o civar ilk ilişki oldu .sadece daralmıştı biraz onun için hafif ağrı oluyordu.şükür 3.ay sonu o sorunda kayboldu.herşey eskisi gibi

içteki dikiş derken canım.bende 4 ay önce normal doğum yaptım dikişler 15 gün gibi düşmüştü.sanırım 45 günfilan o civar ilk ilişki oldu .sadece daralmıştı biraz onun için hafif ağrı oluyordu.şükür 3.ay sonu o sorunda kayboldu.herşey eskisi gibi
İçtede dikişlerim varmış yalnız dikişlerimde bi açılma yada tutmama var incecik bir et gibi

İçtede dikişlerim varmış yalnız dikişlerimde bi açılma yada tutmama var incecik bir et gibi
bi doktora görün bencede. benim öle bi sorunum olmadıgı için bilmiyorum. ama bende de daralma vardı. üç aydan sonra normale döndü ne alakaysa. ilk zamanlar darlıktan dolayı biraz rahatsızlık veriyordu şuan çok iyi .sanki hiç doğum yapmamışım gibi

Merhaba bende 40 gün önce dogum yaptım benim içerde dikişler çok ağrı olmuştu 25 .gün kanama durunca yapmıştık ozaman bi ağrı oldu 40 . Gün yapınca hiç bişey hissedemedim bende daralma falan da olmadı genişledi gibi hatta ya

Back
X