normal doğum yapabilecek olupta korkup sezeryan isteyen varmı aranızda?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
selam kızlar...

Ben normal doğumdan acayip korkuyorummm...bu nedenlede henüz doktorumla bu konuyu paylaşmamış olsan bile sezeryan düşünüyorum...aranızda sezeryan olanlar varmı?
bana sezeryanla ilgili bilgi verirmisniz neler yaşadınız normal doğuma göre dahamı acısız?:ecrin_bebek:

canım aynı şekilde bende normalden korkup sezeryan olmuş biriyim. Yanlız belirlenen sezeryan tarihinden bir gün önce doğum yaptım . Tüm gün boyunca sancı çektim sonunda epidural sezeryanla kızımı 10 gün önce doğurdum. Sancı apayrı bişi ki ben maksimum derece de 3 dk bir yaşadım doktorum normalden çok korktuğum için hiç denemedi bile( BU ARADA AÇIKLIĞIM HİÇ YOKTU VE SUNİ SANCI TAKILMASI FİKRİ BENİ DE DAHA DA KORKUTTU;)... Şimdiki aklım olsa gene sezeryan olurdum... Eğer gerçekten kendini normale hazır hissetmiyorsan deneme bile. Sezeryandan yana dfa hiç sıkıntım olmadı 2. gün ayaktaydım....

canım bende korkup sezeryan olanlardanım..4 ay önce genel anestezi sezeryanla doğum yaptım..aynen bende 2. gün ayaktaydım..hiç bi sorun yaşamadım..ayılırken sadece karın ağrım vardı 15 dk da falan geçti o kadar bi daha ağrım falan olmadı..genel anestezi olduğm çin hiç bişi hissetmedimm..

kızlar tşkler...

ESRA83 bende genel anestezi istiyorum aslında ama tehlikeli diyorlar bebek için...izmirde kent hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum sende izmir desin sanırım hamgi hastanede ve hangi dr da doğum yaptın.izmir de doğum yapmak isteyen biri olarak bu bilgilere ihtiyacım var...

bende sezeryanla doğum yaptım.belden aşagı uyuşturuldum sadece, olacaksan böyle yap hemde bebeğini ilk saniyede görmüş olursun,o bambaşka bi duygu çünkü...sezeryanın hiç bi negatif tarafını görmedim,aslında normal düşünüyodum son anda değişiklik oldu iyikide olmuş o sanvcıyı çekeceğime keşke daha önce karar verseydim,benim için tek kötü tarafı 3 çocuktan fazla yapamayacak olmam çünkü hep 2 kız 2 oğlum olsun istemişimdir....

canım benım bır arkadas dorduncu coccugunu dogurdu hepsıde sezaryan üstelık bırde ileri derecede gobek fıtıgı hastası

kızlar tşkler...

ESRA83 bende genel anestezi istiyorum aslında ama tehlikeli diyorlar bebek için...izmirde kent hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum sende izmir desin sanırım hamgi hastanede ve hangi dr da doğum yaptın.izmir de doğum yapmak isteyen biri olarak bu bilgilere ihtiyacım var...

canımm ben izmr buca kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde doğum yaptım..dr um Tahir Özgüder..İzmir Buca kadın doğum topiğine bakarsan orda da aynı dr a giden ve memnun olan arkadaşlar var..Tahir beyin Buca şirinyerde özel muayenehanesi var..Çok ilgili ve iyi bir dr tavsiye ederim gerçekten..Kent hastanesi de çok iyiymiş duydum ancak fyaları baya uçuk bize göre:)) Anesteziye gelince bi sorun yaşamadık biz çok şükür inşallah sende sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın bebişinii

sağol cnm benim için bebeğimin ve benim sağlığım önemli birde hasteanede görüdğüm ilgi alaka..çünkü bunlar benim moralimi yükseltir doğumdan önce parası çok mühim değil eğer gerçekten iyi bie hastane ise kent hastanesi orada doğumu gerçekleştirmek istiyorum araştırmalarım sürüyor..verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum..kaydirigubbakcemile3

tabiki cnmm hasanenin iyi olduğunu burdan duymuştum bende..zaten hastanede 5 yıldızlı otel konforundaymışş..dr larıda iyi die biliorum..Nerde olursa olsunn bebeğini sağlıklı bi şeklde kucağına alırsın inşallah

benimde 2 ay kaldı doğuma ama normalden cook korktugum icin sezeryan yapacagım. doktorum kararı bana bıraktı.. kendisi normal dogumu önerdi ama sonra bana bıraktı. dogumuda çınarlıda yapacagım.. epiduralle olsun istiyorumki bebişimin ilk anlarını görebileyim. Doktorum izmirde en iyi anstesi uzmanlarının kesinlikle çınarlıda olduğunu söylüyor bende onu dinleyeceğim

epiduralli anestezide önemli olan anestezi uzamanının iyi olması yoksa problem olabilio maalesef örneklerinide gördük....canım allah kolaylık versinde miniciğine kavuş sende sağsalim...benm daha var doğuma 4.5 aylık hamileyim,aydında yaşıyorum doğum izmirde olsun istiyorum şimdiden araştırma yapıyorumki doğuma 3 ay kala artık izmirde bulduğum dr un kontrollerine gidebileyim....doğum en büyük hobim ister sezeryan ister normal olsun....allah yardımcımız olsun demekten başka çaremiz yok :)

ben de doğumdan çok korktuğum için sezeryan istiyorum. ama sorun sezeryandan da korkuyor olmam :))) neyseki daha 5 ay yeni bitti daha zaman varr...

bende sezeryanla doğum yaptım.belden aşagı uyuşturuldum sadece, olacaksan böyle yap hemde bebeğini ilk saniyede görmüş olursun,o bambaşka bi duygu çünkü...sezeryanın hiç bi negatif tarafını görmedim,aslında normal düşünüyodum son anda değişiklik oldu iyikide olmuş o sanvcıyı çekeceğime keşke daha önce karar verseydim,benim için tek kötü tarafı 3 çocuktan fazla yapamayacak olmam çünkü hep 2 kız 2 oğlum olsun istemişimdir....

seda hanım belden aşağısını uyuşturarak sezeryan doğum yapmışsınız anlatırmısınız lutfen gerceçkten hiçbirşey hissettmiyormusunuz??ve ben belden aşagısını uyuşturmayla ilgili garip şeyler duydumm beline bişey takıyolar falan diyolar gercekten tavsiye edermisinizz?cunku bende bebegim dogar dogmaz kucagıma almak istiyorumm ama aynı zamanda sezeryan istiyorumm:/:ecrin_bebek:

canım benim normal yaptı ablam o halini gördükten sonra asla yapamam dim ve sezeryan istedim uyuyup uyandıgımda herşey biticek sandım ama öle olmadı:)ilk ayılmaya çalıştıgım sahneler dün gibi hafızamda ama herkezde aynı olmayabiliyor bünyesel olsa gerek sadece sıkıntısı acılı ve sadece ilk ayaga kalkma işini başarabilirsen başka da bi sıkıntısı yok benim bebegim narkozdan çok etkilenmiş ve hiç sesini duymamştık bende 1,5günde ayılmıştım sanırım narkoz fazla kaçmış olmalıki o haldeydik ayaga kalkıp 5adım atabildikten sonrası problem deil sonra ii bi bakımla 1haftada sapaaglam eski hayatına dönersin en azından bende öleydi agırda kaldırdım herişide yaptım ama biliosunki yine hamişim ve buı dogumum kesinlikle epidural olucak normalden korkuyorum genel sezeryandan dahada korktum ama en iç açıcı yorumlar epiduralde başkada şansım yok zaten:):)hepimizi allah kurtarsın

ben normalden çok korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ama korkuyorum kalkamicakmışım gibi geliyo bana

kızlar belki kızabilirsiniz bana ama ben normal doğumu tavsiye ederim sezeryan olan birisi olarak temmuz ayında doğdu kızım ve ilk ay çektiğim vicdan azabından sonra herkese normal tavsiye ediyorum benim mecburi olmuştu ama normalide deneyebilirdim belki risk oluşturmayacaktı doğum ama cesaret edemedim işte. sonrada pişman oldum. hiçbir zorluk çekmeden bebeğimi kucağıma verdiler hamdolsun iyyiz ama içimde kaldı normal doğum yapamamk. valla benim arkadaiım bende 5gün önce doğum yaptı hemde 53 kilo ufacık bişy tosun gibi oğlu oldu maşallah çok rahat toparlandı 1 hafta benim 3ay sürdü taamamen kendimi toparlamam. göbekte cabası.

ben normalden çok korkuyorum genel anestezi olmak istiyorum ama korkuyorum kalkamicakmışım gibi geliyo bana

bende bayıltılmaktan çok korkuyordum hiç anlamadım bile öyle anasteziden çıkmakta zor falan değil okadar korkutmuşlarki sezeryandan sonra çok feci acılar çekeceğimi zannediyordum ameliyattan 1 saat sonra odama getirdiler beni 2 saat sonra ben kalkmak istiyorum ddedim ısrar ettim hatta ama izi vermediler tansiyonum düşük diye. ve hiç zorlanmadım yürümektede, tuvalet olyındada.

Son düzenleme:
Back
X