normal doğum yapabilecek olupta korkup sezeryan isteyen varmı aranızda?

bu başlığı görünce işte bennnn dedim.bende inanılmaz korkuyorum normal doğumdan sancı eşiğim çok düşük zaten.sezeryan olmak istiyorum millet sezeryandan korkutuyo çok sancı oluyo bilmem ne diye ama burdaki yazıları okuyunca içim rahatladı

seda hanım belden aşağısını uyuşturarak sezeryan doğum yapmışsınız anlatırmısınız lutfen gerceçkten hiçbirşey hissettmiyormusunuz??ve ben belden aşagısını uyuşturmayla ilgili garip şeyler duydumm beline bişey takıyolar falan diyolar gercekten tavsiye edermisinizz?cunku bende bebegim dogar dogmaz kucagıma almak istiyorumm ama aynı zamanda sezeryan istiyorumm:/:ecrin_bebek:
valla uyuşturmayla ilgili hiç bir problem yaşamadım,hatta o sancılardan sonra 5 saniyeden sonra deriiiiiiiiiiiiiiiinnnnn bir ohhhhhhhhh Allahım şükürler olsun dediğimi biliyorum,belime hiç bişey takmadılar sadece ince bir iğne hissi duydum bu kadar,belden uyuşmanın hiç bi kötü etkisini görmedim,bana tam uyutulmak korkunç geliyodu yani kendi isteğim dışında uyutulmak Allahtan öyle olmadı,devlet hastanesinde olmama ragmen yarı uyuşturuldum şükür... yani ne sezeryanın ,ne uyuşturulmanın hiç bir yan etkisini görmedim,bence kesinlikle o sancı çekilmez benim için işkenceydi resmen...tabi bu kişiye göre değişir...

Son düzenleme:
kimi epidural diyor kimi genel anestezidende korkmamamız gerketiğini söylüyor.epidural anestezide belden aşağası uyuşuyor o iğneyi bele takarken yada belden aşağısı uyuşurken sorun yaşanıyormu ağrı sancı,kalp atışlarında problem v.s yada genel anesteziden uyanması zormu oluyor uyanınca ne gibi durumlar beni bekliyor diye merak ediyorum ..aslında epidural sezeryanden korkmasam en güzeli bence çünkü genel anestezide uynanınca mide bulantısı oluo bildiim kadarıyla onu çıkartırken dikişler acıyabilir...offffff şu doğum olayı bir geçse....

kimi epidural diyor kimi genel anestezidende korkmamamız gerketiğini söylüyor.epidural anestezide belden aşağası uyuşuyor o iğneyi bele takarken yada belden aşağısı uyuşurken sorun yaşanıyormu ağrı sancı,kalp atışlarında problem v.s yada genel anesteziden uyanması zormu oluyor uyanınca ne gibi durumlar beni bekliyor diye merak ediyorum ..aslında epidural sezeryanden korkmasam en güzeli bence çünkü genel anestezide uynanınca mide bulantısı oluo bildiim kadarıyla onu çıkartırken dikişler acıyabilir...offffff şu doğum olayı bir geçse....
genel anestezinin bebeğede zararı oldugunu biliyorum,narkozdan etkilendiğini hatta beyin hücrelerine zarar verebileceğini duydum,yarı uyuşturmada ise daha narkoz vücuta tam yayılmadan bebeği almış oluyolar,acı falan hissedilmiyo sadece çıkarırlarken hissediyosun oda sarsıntı şeklinde yani bence her açıdan daha iyi...

slm arkadaşlar ;
bende kendi isteğimle normal günümden 15 gün önce sezeryanla bebeğimi doğurdum..bende çok korkuyordum çok araştırdırm,doğum yapanlarla konuştum tabi onlar doğurmuş bitmiş ya şimdi ''çatır çatır doğurdum'' diye ahkam kesiyorlar gelde doğur bakim okadar kolay değil..belden aşağım uyuşturularak spinal anestezi ile doğum yaptım hiç te pişman değilimn iyikide öyle olmuş bende o akşam ayağa kalktım şimdi yürüyemezsem hiç yürüyemem dedim gece boyunca da koridorlarda yürüdümm yan oda da normal doğum yapan başka hasta vardı sancısından ve dikişlerinden yürüyemiyordu annesi beni gördükçe imrendi durdu.zaten ertesi günde taburcu edildim maşallah çabuk ayaklandım kesinlikle sezeryan derim he belden aşağı uyuşması nasıl dersen bence kesinlikle öylee yaptır imkanın varsa çünkü odama geldiğimde gayet kendimdeydim hiç bir problem yaşamadım pişman değilim şimdide olsa yine sezeryan olurdum...hayırlı doğumlar

Back
X