bende 20 gün önce normal doğum yaptım...
Bir hafta önceden hafif kasık ağrıları başladı ama doğum sancısı değil tabi...
Doğumdan 1 gün önce gece hafiften bel ağrılarım vardı sabaha kadar bu böyle sürdü sabah kalktığımda bel ağrım kasık ağrılarımla birleşmişti ben doğum yapıcamı anladım saate bakmaya başladım girdim sıcak bir duş aldım...Bu sancıyı sıklaştırıp seni rahatlatıyor...2 saat sonra sancılarım 5 dakikada bir gelmeye başladı ama ben birazdaha evde beklemeyi tercih ettim evde sancı çekmek daha rahat oluyor...Artık en dayanılmaz sancı noktasında doktora gittim ve 6 cm açıklık vardı yarım saat içinde normal ve dikişsiz bir doğum yaptım..Darısı size inş...Kolay doğumları...
benimki sürpriz oldu biraz. kendi doktorum doğumda tatilde olacağı için bana başka bir hastanedeki bir doktoru önerdi.bizde bir gün tanışmaya ve hastaneyi görmeye gttik. öncesinde gezdik alışverişler yaptık yemek yedik vs. hastanede tanışma faslından sonra bir ebe hazır gelmişken gel bi muayene edelim seni dedi. muayeneye giriş o giriş :)) meğer doğum başlamış 3 cm açıklık var. ama ne ağrı ne birşey. hazırlık yok çantalar evde... beni hemen sancı odasına aldılar.. ama bekle bekle sancı yok. serum verildi.. sancının başlaması ve doğum toplam 2 buçuk saat sürdü....şanslımıyım neyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?