bence bol bol yürüyüş yap hareket et.doğum hızlanır
suni sanciyi tavsiye atmiyorum..8 saat cektim..bi ara ölmek istiyorum diye bagiriyordum..Hayatimda oyle aci görmedim..Allahim bir daha göstermesin..bunun boyle oldugunu bilseydim edidural yaptirirdim..cok yiprandim..acidan dogumada odaklanamadim..adam gibi ikinamadim..yuzum gözum patladi..kan oturdu gözlerime 2 hafta gecmedi..doktor yanlis ikindin dedi..biliyorum ama acidan baska sey dusunemedim..bebegimde benim yuzumden yorgun bitkin düstü..klinige gitti..neyse tavsiye etmiyorum suni sanciyi ama sud bir gercekki dogum bitti butun acilarda bitti))
gece dogum yaptim sabah turp gibiydi..
kızlar bugün kontrolüm vardı 39+2 deyim.dr pazartesiye kadar doğurdun doğurdun doğurmadın pazartesi gel yatışını yap dedi,önce normal doğum için uğraşırız olmazsa sezeryanla alırız artık dedi..bende normal doğum istiyorum ama suni sancıyla doğum nasıl olur bilmiyorum,çok mu sancılı oluyo,ne kadar sürüyo,suni sancı verince kesin oluyo mu ne kadar bekledikten sonra sezeryana alıyolar,ilk hamileliğim hiç korkum yoktu ama suni sancıyı duyunca çok korkmaya başladım,lütfen bana doğumunuz nasıl oldu anlatırmısınız,suni sancı nasıl oluyo bilgilendirin lütfen kızlar
ben 40 arti 3 de duzenli sancilarim geldigi icin hastaneye gittim. sancilarim dizenli ama rahimde acilma sadece 1 santimdi. acilma artsin diye sunii sanci verdiler sunni sanci bana zor gelmedi kendi sancimdan pek farki yoktu nette okudugum kadar kotu degildi, biraksalar daha cok sanci cekerdim yani ama onemli olan nokta su ki eger zaten senin kendi sancilarin ve acilman yoksa sunni sanci verirlerse cok cok cok buyuk ihtimal sezeryana alinicaksin. daha sonra hangi doktor arkadasima sorduysam acilma olmadan sunni sanci verirlerse tabi sezeryana alinirsin keske kabul etmseydin sunnio sanciyi dediler. 41. haftaya kadar bekleyebilirsin kendi sancilarinin gelmesini bekle bence. her doktora da inanma sezeryana almak icin oyun yapapr olmuslar
ben senin yerinde olsam ayni seyi deneyimlemis biri olarak 41. haftam bitene kadar eger kendi sancim gelmedi ve kontrollerde bebek gayet iyiyse ne sunni sanciyi kabul ederim ne de sezeryani. kolay gelsin
kızlar bugün kontrolüm vardı 39+2 deyim.dr pazartesiye kadar doğurdun doğurdun doğurmadın pazartesi gel yatışını yap dedi,önce normal doğum için uğraşırız olmazsa sezeryanla alırız artık dedi..bende normal doğum istiyorum ama suni sancıyla doğum nasıl olur bilmiyorum,çok mu sancılı oluyo,ne kadar sürüyo,suni sancı verince kesin oluyo mu ne kadar bekledikten sonra sezeryana alıyolar,ilk hamileliğim hiç korkum yoktu ama suni sancıyı duyunca çok korkmaya başladım,lütfen bana doğumunuz nasıl oldu anlatırmısınız,suni sancı nasıl oluyo bilgilendirin lütfen kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?