:uhm: ben 19 hafatlık hamişim ve şimdiden doğum telaşı aldı beni.
ve ben çok korkmama rağmen normal doğum istiyorum.
sezaryandan daha çok korkuyorum.:Saruboceq:
mrk ettiğim şey normal doğumda kesik mutlaka olurmu ve ne kadar zamanda geçiyor.ayrıca idrarını yaparken vajinada yanma olmuyormu.
sanki çok yanar gibi geliyor.:gitme: haaaa bide sonta takmak ne demek ve mutlaka yapılırmı.fisfisfisay çokmu cahilim ben yaa.:bbo:ilk bebeğim ve çok telaşlıyım doğum konusunda
cvplar için çook teşekkr ederm.bilgilerinize çok ihtiyacım vara.s.
canım mrehaba.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.doğumdan önce bende senin gibiydim.sürekli bu sitede doğum hikayeleri falan okuyordum.ama inan ki doğumum çok kolay oldu.kesik oldu ama zaten kesiği hiç hisstmiyorsun bile.ayrıca normal doğumda sonda takılmaz ki.yani en azından ben öyle biliyorum.sezeryanda oluyor sonda.:uhm: ben 19 hafatlık hamişim ve şimdiden doğum telaşı aldı beni.
mrk ettiğim şey normal doğumda kesik mutlaka olurmu ve ne kadar zamanda geçiyor.ayrıca idrarını yaparken vajinada yanma olmuyormu.
sanki çok yanar gibi geliyor.:gitme: haaaa bide sonta takmak ne demek ve mutlaka yapılırmı.fisfisfisay çokmu cahilim ben yaa.:bbo:ilk bebeğim ve çok telaşlıyım doğum konusunda
Canım hiç korkma doğum çok kolay öyle uyuşturulmaya filan gerek yok sakin olursan çok basit geçer ay ay diyip bağırıp çağırırsan bu sana zarar doğumda ıkınmaya gücün kalmaz hem bebeğini ilk sen kucağına alıyosun doğum anı başladığı anda bunları düşün gerisi kolay oluyo kızımı ben doğum yaptıkan sonra göbek bağı kesilmeden kucağıma verdiler.Bütün acılar unutuluyo.inanki allah kavuştursun bebeğini sana:uhm: ben 19 hafatlık hamişim ve şimdiden doğum telaşı aldı beni.
benim doğumumda leadengelin çok daha kötüsü. ayrıntıya girmiycem. ama bence sen normal doğumla ilgili kimsenin anlattıklarıyla ne rahatla nede rahatsız ol. çünkü yaşamadan bilemezsin canım. eğer normal doğumda ısrarlıysan şunu kesinlikle söylemeden geçemem, asla ve asla ssk veya devlet hastanelerini tercih etmeni istemem !!!! ben bizzat yaşadım ve gördüm o yüzden uyarmak isterim seni. hayırlı doğumlar canım
ya kızlar bişi dicem, bu kesik atılmak zorunda mı, normali bu değildir bence ya... doktorlar doğum biraz daha kısa sürsün diye kesiyorlar gibi geliyor bana... çünkü nerdeyse her normal doğumda kesik atılıyor.. ama lise çağındaki kızlar bile tek başlarına tuvalette doğurup çıkıyorlar... kesik mesik olmadan.. eskiden de yoktu bu kadar çok...
acaba doktorla konuşulsa, bu kesik işinden vazgeçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?