- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
- 323
- Konu Sahibi simeranyam
-
öncelikle kolay dogumlar diliyorum saglıkla bebegini kucagına alırsın insallahSizlere bir sorum olacaktı.
Bu sancı denen şey birden mi geliyor? yoksa daha öncesinde hafif hafif ağrılarınız oluyor muydu?
Ya da hiç bir belirtisi olmadan da sancısı tutan oldu mu?
Normal doğum istiyorum ama sanki tık yokmuş gibime geliyor bende.
40. Haftada yapmıştım.Sizin kaç haftalik?
Sizlere bir sorum olacaktı.
Bu sancı denen şey birden mi geliyor? yoksa daha öncesinde hafif hafif ağrılarınız oluyor muydu?
Ya da hiç bir belirtisi olmadan da sancısı tutan oldu mu?
Normal doğum istiyorum ama sanki tık yokmuş gibime geliyor bende.
ben 38+6yım.. artık doğum stresini atsam üzerimden
Doğum yaptığımda 19 yaşındaydım başıma geleceklerden bi haber tabii :) hiç stres yapmadım bi şekilde ordan çıkacaktı normal yada sezeryan.Dogum yerine bebisimi düşünmüştüm son haftalarda kime benziyor nasıl bişey acaba diye :) sonunda normal doğum yaptım sorunsuz bi doğum oldu çok şükür.Iyiyi düşünün ki öyle olsun. Allah sizede kolay doğum yaşatır inşallah. Epidural normal yapın ben 2.de öyle düşünüyorum nasipse tabi.
Doğum yaptığımda 19 yaşındaydım başıma geleceklerden bi haber tabii :) hiç stres yapmadım bi şekilde ordan çıkacaktı normal yada sezeryan.Dogum yerine bebisimi düşünmüştüm son haftalarda kime benziyor nasıl bişey acaba diye :) sonunda normal doğum yaptım sorunsuz bi doğum oldu çok şükür.Iyiyi düşünün ki öyle olsun. Allah sizede kolay doğum yaşatır inşallah. Epidural normal yapın ben 2.de öyle düşünüyorum nasipse tabi.
güzel bir konu açmışsınız, burda gördüğüm kadarıyla herkesin farklı sancı şekilleri olmuş, benim hiç nişanım gelmedi mesela direkt suyum geldi.o yüzden burada yazılanlara bakıp da bazı şeyleri önemsiz görmeyin kendinizde diye bir uyarayım dedim :)
benim sancı hikayemse şöyle oldu: akşam saatlerinde belim hafiften ağrımaya başladı, her akşam yaptığım yürüyüşüme o akşam çıkamadım,38. haftada olduğum için ve de ilk doğumum olduğu için önemsemedim. adet sancısından biraz daha şiddetliydi sancılar ama keskin ve ani değildi.sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım, sabaha karşı yerimden kalkayım derken suyum boşaldı, önce işedim sandımsonra dedim ben çocukluktan beri altıma yapmam heralde suyum geldi, duş aldım hazırlandım 7 gibi hastaneye gittik, doğumun başladığını öğrenince sancılarım arttı psikolojikman öğleye doğru 11.20 de epidural normal doğum yaptım. epidurali öneririm, şimdiye kadar sakat kalanını duymadım, yaptıran arkadaşlarım da çok memnun...
bu arada doğum zamanı suyun geldiğini duymuştum ama nişandan bahsediyorsunuz onu hiç duymadım ne oluyor acaba :26:
bende normal doğum yaptım ama son aylarda çok yürüdüğümden doğum sancısını hiç hissetmedim önemli olna minyon tiptemisiniz yoksa kemikli uzun boylumu eğer minyon bişr yapınız varsa ve çatınız küçükse mutlaka doğum zor olacaktır ama boyluysanız korkmayın
ben doğal doğumdan yanayım çünkü çocuklarda alerji olma durumu hep sezeryanla çoğaldı ana rahminde çocuk bu kanallardan geçince alerji durumu olmuyor, mikropları aldığından daha dirençli oluyor benim kızımın alerjisi yok .çok şükür
Amin Allah hepimizin yavrularina uzun saglikli ömür verir inşallah. Oglum 6 yasinda oldu bizde ikinci icin calismalardayiz :) Epiduralle felç kalanı bende hiç duymadım her operasyonda ameliyatta riskler oluyor ama dogumda felç kalanı görmedim. Nişan ise fazla olmayan kan gelir çamaşırınıza buluşacak kadar benim öyleydi ve yanlış bilmiyorsam 24 saat içinde doğum gerçekleşir bu onun işaretidir. Bende suyum ne zaman geldi onu hiç bilmiyorum mesela :)
Rabbim ikinciyide nasip etsin inşallah çok teşekkürederim bilmiyordum öğrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?